Un bărbat a rănit mai mulți copii într-un parc din Franța / Foto: Profimedia

Foto ”S-a apropiat de mine!” A rănit cu sânge rece 4 copii și a dat nas în nas cu un fost fotbalist din Liga 1

articol scris de Digi Sport
08.06.2023, 16:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Fostul fotbalist de la Astra Giurgiu şi Liverpool, Anthony Le Tallec (38 de ani), a fost martor la atacul din Franţa asupra copiilor dintr-un parc.

Fostul atacant din Hexagon, care a jucat în 2017 şi la Astra Giurgiu, a povestit joi pe Instagram că a fost martor la atacul comis de un refugiat sirian asupra unui grup de copii mici într-un parc din apropierea lacului din Annecy, în sud-estul Franţei.

Galerie Foto

Anthony Le Tallec, martor la atacul din Franța: ”L-am văzut cum a atacat un bunic”

Potrivit BBC, într-o înregistrare video postată pe Instagram, el povesteşte că alerga pe lângă lacul din Annecy, când a văzut cum oameni care veneau spre el îi spuneau să fugă, după ce văzuseră un bărbat care a atacat copii cu un cuţit.

Le Tallec spune că suspectul a apărut apoi chiar în faţa lui, urmărit de poliţişti. "S-a apropiat de mine, aşa că m-am mişcat, m-am îndepărtat", a povestit el. "Îl văd cum se îndreaptă spre o bunică şi un bunic şi l-a atacat pe bunic", a relatat fostul atacant.

"Le-am spus poliţiştilor: Împuşcaţi-l! Omorâţi-l!", a adăugat el.

Le Tallec spune că a văzut cum bărbatul a mai atacat încă o dată, iar apoi poliţiştii au început să tragă focuri de armă.

Fostul sportiv, care s-a retras din activitate în 2021, spune că şi-a continuat alergarea de-a lungul lacului şi i-a văzut pe copiii care au fost răniţi în urma atacului. "Este aşa de trist, este o nebunie să avem aşa ceva în Annecy", a comentat el.

Un bărbat a rănit joi patru copii şi un adult într-un atac cu cuţitul comis într-un parc din oraşul Annecy, în sud-estul Franţei. Atacatorul era un cetăţean sirian cu statut legal de refugiat în Franţa. El nu era în evidenţa serviciilor de securitate, iar motivele atacului său sunt neclare.

Ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, a declarat pe Twitter că atacatorul a fost arestat. Momentul a fost surprins de imagini filmate de martori oculari. Doi copii şi un adult se află în pericol de moarte, în timp ce alţi doi copii au fost răniţi uşor, a precizat poliţia.

"Naţiunea este în stare de şoc", a declarat preşedintele francez Emmanuel Macron într-un mesaj pe Twitter, calificând atacul drept "un act de o laşitate absolută".

Potrivit Reuters, martorii au povestit că cel puţin unul dintre copiii răniţi în atac se afla într-un cărucior.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 09.45 la un loc de joacă dintr-un parc aflat pe malul lacului din Annecy, oraş din Alpii francezi, relatează news.ro.

Etichete: anthony le tallec , atac franta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat