Gerard Pique și Clara Chia Marti / Foto: Instagram

”Infernul” pe care-l trăiește Clara Chia Marti, după ce Pique a oficializat relația! Decizia luată de fostul fotbalist

articol scris de Digi Sport
31.01.2023, 12:11
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

În urmă cu câteva zile, Gerard Pique (35 de ani) a postat pe rețelele sociale prima fotografie alături de Clara Chia Marti (23 de ani).

Poza a adunat 3,8 milioane de aprecieri și peste 760 de mii de comentarii, multe dintre ele ironice și critice la adresa noii partenere a lui Pique. Astfel, Clara Chia trăiește un coșmar de când fostul fotbalist a ales să oficializeze relația prin intermediul internetului.

Galerie Foto

Clara Chia, la spital după ce Gerard Pique a oficializat relația

În urma reacțiilor negative din mediul online, tânăra a suferit un atac de panică și a mers la o clinică privată din Barcelona, informează Mundo Deportivo. După ce lucrurile s-au mai liniștit, Gerard Pique a luat decizia de a-și duce iubita într-o vacanță la munte, departe de ochii presei și ai curioșilor.

Atacul de panică suferit de Clara Chia a venit la mai puțin de o săptămână după ce presa iberică a relatat faptul că tânăra s-a izolat în casa părintească și chiar ar fi apelat la un psiholog, în urma versurilor nemiloase din melodia cu care Shakira i-a atacat, atât pe ea, cât mai ales pe Gerard Pique.

"Lumea o oprește pe stradă și îi cântă versurile melodiei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o fire destul de timidă.

Acum, stă acasă la părinții ei, cam de o săptămână. A avut nevoie de adăpost, pentru că nu era într-o stare bună. Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine”, spuneau jurnaliștii spanioli.

Gerard Pique a răbufnit: ”Nu te mai droga”

După ce s-a despărțit de Shakira și a început o nouă relație cu Clara Chia Marti, Gerard Pique s-a aflat constant în centrul atenției presei din toată lumea și a fost supus la o presiune uriașă.

Așadar, paparazzii și jurnaliștii nu sunt cei mai buni prieteni ai lui Pique în acest moment. Jordi Martin, un fotograf care a dezvăluit mai multe detalii picante din viața fostului fotbalist alături de Shakira și care s-a poziționat de partea cântăreței în ”războiul” dintre cei doi, a postat pe rețelele sociale ceva care l-a enervat pe Gerard Pique.

Cel mai bun prieten al meu mă urmărește”, a scris ironic Martin pe Twitter, potrivit Marca, alături de câteva capturi de ecran în care arăta că Gerard Pique a văzut multe dintre postările sale. Replica fostului jucător a venit prompt: ”Nu te mai droga”.

Iar fotograful a continuat: ”Nu te etichetez și tu reacționezi. Urmărești constant postările mele, jumătate de planetă te urăște, iar tu îmi răspunzi cu un lucru pe care nu ar fi trebuit să-l pomenești. Poate că ceva te îngrijorează și nu vrei ca lumea să afle?”, a mai scris Jordi Martin.

Etichete: gerard pique , shakira , clara chia marti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Video David Miculescu și Darius Olaru au oferit momentul serii pe Arena Națională. ”Am o întrebare pentru tine”

Ciprian Marica ”i-a cântat prohodul” lui Dinamo

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

Citeşte şi

Motivul bizar pentru care Shakira s-a uitat la ”El Clasico”. Nu are nicio legătură cu fotbalul

Gerard Pique, anchetat de Garda Civilă. ”Mișcări suspecte de bani”. Care este implicarea lui Luis Rubiales

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”