Frank Ribery a părăsit-o pe Bayern Munchen după 12 ani

Întâmplare ciudată cu Frank Ribery în prim-plan. "Nu știam că mai joacă"

articol scris de Mihai Alecu
08.01.2022, 22:25
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Frank Ribery (38 de ani) ar putea să o părăsească pe Salernitana în această iarnă, după cum anunță presa din Italia.

Fotbalistul francez nu a avut impactul așteptat la formația italiană, iar acum viitorul său este pus sub semnul întrebării.

Frank Ribery, propus în Brazilia

Frank Ribery este un nume care a însemnat mult în fotbalul mondial, chiar dacă în ultimul timp acesta nu a mai fost în prim-plan, în principal din cauza vârstei înaintate.

Totuși, acesta ar putea fi protagonistul unui nou transfer, după ce aventura de la Salernitana pare aproape de final. Conform footballitalia, președintele lui Ceara, club din prima ligă braziliană, a vorbit despre faptul că Frank Ribery i-a fost propus, dar nu a specificat daca un transfer al acestuia ar fi posibil. 

"M-au sunat niște agenți ieri și mi s-a oferit șansa să-l aduc pe Frank Ribery. Nici nu știam că mai joacă, credeam că s-a retras. Nu știu dacă îl transferăm", a spus Ronbinson de Castro, conform sursei citate.

Ceara a terminat ultimul sezon din Brazilia pe locul 11 și urmează să joace în grupele Copei Sudamericana.

Franck Ribery, ținut la Munchen de dorința soției!

În vara lui 2010, Real Madrid și Chelsea au oferit câte 80 de milioane de euro în schimbul lui Franck Ribery, considerat la acea vreme unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai planetei, fiind foarte aproape să-l achiziționeze.

Francezul primise două propuneri contractuale excelente și era tentat să accepte schimbarea. Tindea mai mult spre Real Madrid, însă s-a răzgândit în ultimul moment, la dorința și îndemnul soției sale.

Când povestea lui Ribery la Bayern părea că se va încheia, în 2010, când agenții săi îl ca și anunțau vândut la Real Madrid, l-am invitat pe el și pe soția lui, Wahiba, să mănânce cu noi. Susi (n.r. Susanne - soția lui Uli Hoeness) a gătit halal, special pentru ea. Am petrecut o seară minunată, iar aproape de miezul nopții Wahiba a spus: «Franck, rămânem la Munchen»”, a povestit Hoeness, conform as.com.

Dorința soției a fost poruncă pentru Franck Ribery, care nici nu a mai vrut să audă de celelalte oferte după seara respectivă. Cei doi au împreună cinci copii: trei fete (Hiziya, Shahinez and Keltoum Chérifa) și doi băieți (Seif el Islam și Mohammed). Ribery s-a convertit la islam și a preluat numele Bilal Yusuf Mohammed.

Într-un final, Franck Ribery a ales să semneze prelungirea contractului cu Bayern Munchen, din 2010 până în 2015. Mijlocașul avea să mai rămână încă patru ani la echipă, până în 2019.

  • Franck Ribery a bifat 425 de partide pentru Bayern, cu 124 de goluri și 182 de pase decisive.

Francezul a plecat liber de contract la Fiorentina, după 12 ani la Bayern Munchen. Chiar dacă are 38 de ani, francezul nu s-a retras din activitate și evoluează la formația italiană de primă ligă, Salernitana.  În acest sezon, a evoluat în 12 etape și a reușit să ofere două pase de gol.

Etichete: transfer , brazilia , frank ribery , salernitana , ceara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”