Macarena Gandulfo / Colaj Foto: Instagram@maquigandulfo

Galerie Foto Întâmplare haioasă cu ”Macarena de Brașov” pe meleagurile miortice: ”Le-am spus cum mă cheamă și nu mă credeau”

articol scris de Digi Sport
02.11.2022, 16:44
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Corona Brașov a transferat-o în această vară pe jucătoarea din Argentina, Macarena Gandulfo, handbalistă cu prezențe la turneele finale mondiale și la Jocurile Olimpice din 2016.

  • Brașovencele vor să se dueleze în sezonul viitor cu CSM București, Rapid sau Vâlcea, motiv pentru care își întărește echipa.

Galerie Foto

Macarena Gandulfo a ajuns în handbalul românesc

Primul pas este promovarea, iar pentru asta clubul unde Alexandru Dedu este manager general și-a asigurat serviciile unor handbaliste cu experiență. Printre ele, Macarena Gandulfo, un inter stânga din Argentina, în vârstă de 28 de ani.

Am ales să vin la Corona pentru că îl știam pe Alin (nr - Alin Bondar, antrenorul echipei), cunoșteam câteva dintre fete, iar când mi-au povestit despre proiectul de aici mi s-a părut ok să-mi continui cariera cu această provocare la Corona. Pentru aceste motive am decis să vin aici, să încercăm promovarea. În plus totul este bine la club și mă simt foarte bine la Brașov. Ne dorim foarte mult să ne atingem acest obiectiv de a promova. Muncim zi de zi pentru asta și vreau să ne vedem în prima ligă”, a povestit Macarena Gandulfo, potrivit Sports Net.

Macarena mărturisește că este mare fan Messi și povestește că handbalul în țara ei se joacă doar de plăcere, fotbalul fiind cel mai popular sport.

Am văzut live doar un meci al lui Messi, dar îl urmăresc la tv.  Este un exemplu pentru noi, nu doar pentru ceea ce face în sport, ci și în viața personală. Handbalul este la nivel de amatori, nu ai salariu, joci doar din pasiune, ca și hobby. Oamenii iubesc mult acest sport, când sunt meciuri, sălile sunt pline”, a adăugat handbalista.

Pățanie amuzantă la un salon de manichiură

Participantă la JO din 2016 cu naționala Argentinei, Macarena știe că numele ei este mai mult legat de muzică, decât de sport.

De când aveam 3 ani se aude peste tot această melodie, oriunde merg, este și această melodie....este amuzant, dar mie îmi place numele meu”, a recunoscut aceasta.

Handbalista din America de Sud a avut parte și de o experiență haioasă în scurta perioadă de când e la Brașov.

Mi s-a întâmplat un lucru amuzant acum o lună. Am sunat la un salon să-mi fac o programare la manichiură. Cei de acolo m-au întrebat: `Cum te cheamă?`, și le-am răspuns: `Macarena`, și au râs. Le-am zis :`Serios, așa mă cheamă, Macarena`. Nu mă credeau”, a adăugat argentinianca.

Are șase tatuaje

Handbalista este pasionată și de tatuaje. Are mai multe desene pe corp, fiecare cu o însemnătate aparte

Am doar șase. Cele mai dragi mie sunt un fluture – simbolizează evoluția, este ceva special pentru familia noastră, în anumite momente grele, fluturele ne-a adus alinare - și sigla Jocurilor Olimpice, a fost un vis devenit realitate. Mai am un trandafir în zona coastelor, un avocado la gleznă - tatuaj pe care l-am făcut împreună cu prietenele mele, pentru că ne place mult avocado. Ultimul este un mesaj – stay strong – fiecare cuvânt fiind scris pe câte un picior”, a conchis Macarena Gandulfo.

CV Macarena Gandulfo

În vârstă de 28 de ani, sportiva nu este la prima ei aventură în țara noastră, ea fiind sub contract cu U Cluj în sezonul 2019-2020.

Macarena Gandulfo a participat cu echipa Argentinei la Jocurile Olimpice de vară din 2016, unde s-a clasat pe locul al 12-lea. Handbalista care poate evolua pe postul de inter stânga, dar și de centru, a jucat în toate cele cinci meciuri ale ”Pumelor” la JO.

Cu prima reprezentativă a Argentinei, Macarena a cucerit argintul la Jocurile Panamericane (2015, 2019), la Campionatul Panamerican (2017, și bronzul în 2015), tot argint la Campionatul Central și Sud-American (2018) și locul la Jocurile Sud-Americane (2018).

Etichete: corona brasov , argentina , macarena gandulfo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Elias Charalambous, mesaj special pentru Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Live Video&Score Metz - CSM București, ACUM, DGS 1. ”Tigroaicele”, față în față cu meciul anului!

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari

Citeşte şi

Corona Brașov a câștigat Erste Liga: premieră pentru gruparea din România

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”