Shakira și Gerard Pique / Foto: Profimedia

Înțelegerea secretă pe care ar fi făcut-o Shakira și Pique. Răsturnare de situație după despărțirea anului

articol scris de Digi Sport
07.06.2022, 08:52
  • Liga 2: Corvinul - Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Shakira (45 de ani) a confirmat, în weekend, despărțirea de Gerard Pique (35 de ani), după 12 ani de relație. 

Răsturnare de situație: "N-a fost vorba despre infidelidate!" Shakira și Pique ar fi avut o "relație deschisă"

Presa din Spania oferă noi informații despre unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume.

Galerie Foto

Cântăreața columbiană a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, în care anunța despărțirea de fotbalistul Barcelonei.

Conform jurnalistului Jose Antonio Aviles, citat de Marca, decizia de a anunța despărțirea în presă i-a aparținut în exclusivitate Shakirei, iar Gerard Pique a fost extrem de surprins în momentul în care a apărut comunicatul.

"O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira. ", a afirmat Jose Antonio Aviles, conform sursei citate.

Mai mult de atât, același jurnalist susține că Shakira și Pique făcuseră o înțelegere conform căreia au o "relație deschisă". 

"În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul 'tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau', dar în public o să rămânem un cuplu. ", a mai afirmat Jose Antonio Aviles.

Afirmațiile jurnalistului sunt total surprinzătoare și duc la o răsturnare de situație, în condițiile în care presa din Spania a avansat în ultima săptămână varianta că Shakira a decis să se despartă de Gerard Pique din cauza infidelității.

Catalanii scriu că Shakira se mută la Miami. FOTO Cum arată vila de 16 milioane de euro

Galerie Foto

Shakira și Pique trebuie să-și împartă și averea impresionantă, din care fac parte proprietățile din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Jurnaliștii de la elnacional.cat scriu că artista se va muta din Spania în SUA, la Miami, acolo unde merge în dese rânduri în scop profesional și unde deține o vilă luxoasă, în valoare de aproximativ 16 milioane de euro.  

Shakira a vrut să vândă vila în repetate rânduri, însă nu a primit suma solicitată, astfel că aceasta a rămas în posesia ei. Proprietatea se află lângă plaja din Miami și la un moment dat a fost închiriată cu 45.000 de euro pe lună.

Vila a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață, în urmă cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafața totală este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

  • 7544 km este distanța de la Barcelona la Miami

Un model a făcut dezvăluiri despre Gerard Pique, după anunțul despărțirii de Shakira

Galerie Foto

Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, a transmis că Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe rețelele sociale în timp ce era în relație cu Shakira și a decis să facă dezvăluirile acum, după despărțirea artistei de fotbalist.

Mai mult, Suzy Cortez susține că Gerard Pique i-a spus că e ”gelos” că modelul și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

”Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prietenă cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje.

Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.

Etichete: barcelona , gerard pique , shakira


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Luis Enrique și-a spus "oful" la flash-interviu, iar presa franceză a reacționat imediat: "Dezgustător!"

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Nici măcar Le Parisien n-a avut milă! Ziarul de casă al PSG-ului a descris echipa într-un singur cuvânt

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

Citeşte şi

Barcelona vrea să transfere un fotbalist acuzat că și-a bătut și violat iubita: ”Laporta m-a întrebat de el”

Xavi, OUT? Barcelona a stabilit numele antrenorului favorit să preia echipa în 2025

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea radicală a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani. Cum a ajuns să arate după viața grea dusă după Revoluție citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie splendidă pentru Ana Bogdan la Roma: a învins o finalistă de Grand Slam citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

O pisică a reușit să inunde o casă întreagă din curiozitate: „Totul a început când a învățat să deschidă robinetul”