Ionel Ganea / Foto: Sport Pictures

Ionel Ganea și-a bătut un coleg de ”națională” după un joc de rummy: ”M-am trezit cu un pumn și a sărit pe mine”

articol scris de Digi Sport
18.10.2022, 07:42
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Daniel Chiriță (48 de ani) a povestit cum a ”încasat-o” din partea lui Ionel Ganea (49 de ani), în 2002, din cauza unei partide de rummy jucate pe bani.

Fostul fundaș a crezut că poate să-l ”lucreze” pe ”Ganez”, care n-a ”gustat” deloc gestul colegului său de la echip națională.

Ionel Ganea l-a bătut pe Daniel Chiriță, în cantonamentul echipei naționale

Se întâmpla în anul 2001, înaintea barajului cu Slovenia pentru Cupa Mondială din 2002. Ionel Ganea juca rummy pe bani, dolari, cu Cosmin Contra, iar Daniel Chiriță se ocupa cu ”făcutul pietrelor”.

Când Ionel Ganea și-a dat seama că a înregistrat prea multe înfrângeri la rând și a ajuns pe minus cu banii în fața lui Cosmin Contra, a simțit că ceva nu este este în ordine.

Impulsivul Ionel Ganea și-a luat avânt și i-a trimis o directă în figură lui Daniel Chiriță, apoi a sărit pe el să-l ”altoiască” corespunzător normelor sale.

Norocul lui Daniel Chiriță a fost că au intervenit Dorinel Munteanu și Cosmin Contra și l-au dat într-o parte pe ”Găniță”, care fierbea de nervi.

Nu știe nimeni asta, n-am zis-o până acum, dar înainte de meciul cu Slovenia eram la masă, jucam rummy. Eu, Contra, Roșu și Ganea. Am jucat la Săftica, jucam pe plus. Jucam pe dolari, Ganea avea plus vreo 300-400 de dolari. Făcea: «V-a spart Ganezu’, vă bate Ganezu!»

Daniel Chiriță, despre Ionel Ganea: ”Mă trezesc cu un pumn. M-a luat la bătaie”

Ajungem la Ljubljana pentru meciul tur și ne punem iar la masă. Dorinel Munteanu nu juca, doar stătea și se uita la noi. Ganezu' era mâna mea (n.r. - următorul la rând), jucam să-l «carotez» (n.r. - juca în așa fel încât să piardă). Ajunsese Ganezu’ pe minus. La mâna următoare, Contra a făcut culoare și Ganezu’ pierde. Zice: «Ganezule, te-ai dus la vale!». 

Acum, cum făceam pietrele pe masă, mă trezesc cu un pumn direct aici (n.r. - arată ochiul drept). Buuuf! «Ce faci, mă, mă carotezi?». M-a dat jos, pe spate, și a sărit pe mine, m-a luat la bătaie. S-au băgat băieții, s-a băgat Dorinel: «Bă, ești nebun!? Îl bați?! Ai luat-o razna de la joc?! Hai, să nu facem scandal că e meciul»”, a declarat Daniel Chiriță, într-un interviu pentru gsp.ro.

Daniel Chiriță nu este singurul coleg de la echipa națională cu care s-a încăierat Ionel Ganea. Nici Bogdan Stelea nu a scăpat de nervii fostului atacant.

Etichete: slovenia , ionel ganea , daniel chirita , cupa mondiala 2002


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter (IRNA). Întâlnire de urgență la Guvern

Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter produs duminică, anunță presa de stat din Iran. Guvernul iranian a convocat luni o „întâlnire de urgență”. Operațiunile de căutare a elicopterului prăbușit au durat toată noaptea. Dimineață au apărut imagini cu epava complet arsă, în zona de munte de la granița cu Azerbaidjanul. Elicopterul în care se afla președintele Raisi era un model fabricat în Statele Unite și care nu a mai putut fi importat în Iran după 1979.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Fiesta la Salonic, după ce PAOK a câștigat titlul. Petrecere în miez de noapte pe străzi, într-o atmosferă incendiară

Erling Haaland le-a închis gura contestatarilor, imediat după ce a câștigat titlul cu Manchester City

Surpriză! Cine ar fi, de fapt, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB ”peste capul staff-ului”. Prețul: 300.000 €

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Citeşte şi

Foto Daniel Chiriță are o relație cu Ani Risco, mama lui Marian Huja

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”