Shakira și Gerard Pique / Foto: Profimedia

Foto ”Ipostază jenantă!” Cum au fost surprinși Gerard Pique și Shakira, la aproape patru luni de la despărțire

articol scris de Digi Sport
27.09.2022, 08:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

La începutul lunii iunie, Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) au pus capăt relației de 12 ani.

Ruptura nu s-a produs în cele mai bune condiții și cei doi se ”luptă” încă pentru a-și împărți bunurile strânse în perioada în care au fost împreună, dar mai ales negociază intens în legătură cu custodia copiilor, Milan și Sasha.

”Ipostază jenantă!” Gerard Pique și Shakira, surprinși la meciul de baseball al fiului lor Milan

Galerie Foto

În acest context, cei doi au fost surprinși recent în Barcelona, la un meci de baseball al fiului lor Milan, în vârstă de nouă ani. ”Ipostază jenantă”, au scris cei de la The Sun, având în vedere faptul că Gerard Pique și Shakira au stat la mare distanță unul de altul.

Fotbalistul Barcelonei a urmărit partida alături de mama sa, la metri buni distanță de fosta sa parteneră, care, la rândul său, a fost însoțită de mama sa și de câțiva prieteni. La un moment, Gerard Pique și Shakira s-au apropiat, doar celălalt fiu al lor, Sasha (7 ani), a mers să-și ia rămas-bun de la mama sa.

Shakira a rupt tăcerea după infidelitatea lui Gerard Pique: ”Cea mai neagră perioadă din viața mea!”

Când încă forma un cuplu cu cântăreața columbiană, Pique a început o relație cu Clara Chia Marti, o studentă în vârstă de 23 de ani din Barcelona. După ce s-a aflat despre infidelitatea fundașului de la Barcelona, a început un adevărat scandal.

După o perioadă îndelungată în care a preferat să nu vorbească despre acest subiect delicat, Shakira a rupt de curând tăcerea.

Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a declarat Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

Artista a continuat și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în relația cu Gerard Pique. Shakira a mărturisit că a fost nevoită să își lase cariera în plan secund pentru a-i fi alături fotbalistului la Barcelona.

Gerard este fotbalist și își dorește să joace fotbal și să câștige trofee. A trebuit să îi fiu alături. Unul dintre noi trebuia să facă un sacrificiu. Unul dintre noi trebuia să facă un efort, eu am fost aceea. Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini să își continue cariera de fotbalist și să câștige trofee. A fost o dovadă de iubire”, a mai spus cântăreața.

Etichete: gerard pique , shakira


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Marius Lăcătuș nu are niciun dubiu, după ce FCSB și-a adjudecat titlul: ”Nu putem omite”

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”

Citeşte şi

Motivul bizar pentru care Shakira s-a uitat la ”El Clasico”. Nu are nicio legătură cu fotbalul

Gerard Pique, anchetat de Garda Civilă. ”Mișcări suspecte de bani”. Care este implicarea lui Luis Rubiales

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”