Marketa Ottomanska a fost soția lui Jakub Jankto, cu care are un băiețel / Foto: Instagram @ottomanskam

Jankto a anunțat că e gay, dar nu e singur. Anunțul femeii cu care are un copil și i-a fost soție

articol scris de Digi Sport
14.02.2023, 11:58
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Jakub Jankto (27 de ani) a anunțat pe 13 februarie că este gay. Anunțul fotbalistului cu 45 de jocuri în naționala Cehiei a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că el a fost căsătorit și are un băiețel alături de Marketa Ottomanska.

Probabil că nu mulți se așteptau ca fosta parteneră să-i fie alături acestuia, într-o perioadă peste care cu siguranță nu-i va fi ușor să treacă.

Marketa Ottomanska îl susține pe Jakub Jankto după anunțul fotbalistului că este gay. Cei doi au fost căsătoriți și au un copil

Sunt foarte mândră că a reușit să-și adune atâta forță ca să facă anunțul. Este primul fotbalist activ care a anunțat (n.r. înaintea lui au făcut-o englezul Jake Daniels, de la Blackpool, şi australianul Josh Cavallo). Singurii care au recunoscut-o sunt cei retrași, toți ceilalți țin secret... Le este frică de ce vor spune oamenii", a afirmat Marketa pentru portalul ceh Idnes, preluat[ de AS.com.

Jankto și Ottomanska au fost căsătoriți până în 2021 și au împreună un băiețel de trei ani.

Prefer sa stau deoparte, măcar pentru fiul nostru, care va trebui să crească alături de el. Este doar povestea lui Jakub, mărturisirea lui. Când mi-a spus, Jakub mi-a oferit o mare libertate. Important e acum că este în siguranță și fericit. Cu siguranță este ușurat și nu va mai fi ros pe interior”, a continuat Marketa, care a dat de înțeles că știa de mai multă vreme despre orientarea lui Jankto. Ea a vorbit și despre fricile care îl măcinau pe fostul său soț.

Galerie Foto

Se temea că oamenii nu îl vor accepta așa cum este. Cred că oamenii îl vor iubi la fel de mult ca acum. ... . Sunt încă mulți care îi scriu mesaje private și îl amenință. Este groaznic că asta continuă să se întâmple și ]n ziua de astăzi. Oameni care se interesează de viețile altora. ... Nu-l învinovăţesc. Suntem părinți, așa că trebuie să ne înțelegem”, a mai spus Marketa.

Jakub Jankto a dezvăluit că este homosexual: ”Vreau să-mi trăiesc viața în libertate”

Jankto, care joacă la Sparta Praga împrumutat de la echipa spaniolă Getafe, şi-a făcut debutul internaţional în 2017, iar de atunci a adunat 45 de meciuri pentru Cehia, națională pentru care a marcat patru goluri.

"Salut! Sunt Jakub Jankto. Ca toţi ceilalţi, am punctele mele forte, am punctele mele slabe. Am o familie. Am prietenii mei. Am o meserie pe care am făcut-o cât de bine am putut, de ani de zile, cu seriozitate, profesionism şi pasiune.

Ca toţi ceilalţi, şi eu vreau să-mi trăiesc viaţa în libertate. Fără temeri. Fără prejudecăţi. Fără violenţă. Dar cu dragoste. Sunt homosexual şi nu mai vreau să mă ascund", a scris Jankto, pe Instagram.

  • Udinese, Ascoli, Sampdoria, Getafe și Sparta Praga sunt echipele din CV-ul lui Jankto.
  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului ceh, potrivit Transfermarkt.

Etichete: jakub jankto , marketa ottomanska , anunt kankto


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului Ebrahim Raisi a „aterizat forțat”. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Man. City - West Ham 2-1, DGS 1 / Arsenal - Everton 1-1, DGS2. Titlul se decide în ultima etapă

Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj

Video Jurgen Klopp, în lacrimi! Neamțul a auzit ultimul ”YNWA” pe Anfield și nu și-a putut controla emoțiile

Video Dorinel Munteanu a anunțat ce se va întâmpla la Oțelul, după ce echipa a ratat tot sezonul în doar 5 zile

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian