Sofya Zhuk / Foto: Instagram @sofya_zhuk

La 23 de ani are 5 milioane $, dar nu se oprește aici: ”Momentul așteptat a venit”. Anunț pentru 120.000 de oameni

articol scris de Digi Sport
21.04.2023, 19:24
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

În 2015, Sofya Zhuk cucerea titlul la junioare la Wimbledon și se anunța una dintre cele mai promițătoare jucătoare de tenis din lume. Mai mult, datorită asemănării fizice cu fosta mare sportivă din Rusia, a fost supranumită în presa internațională ”noua Sharapova”.

Totuși, cariera sa s-a încheiat înainte să înceapă cu adevărat. În 2020, la 20 de ani, Zhuk a anunțat că lasă la o parte tenisul din cauza accidentărilor, în favoarea unei noi experiențe, în modelling. Decizia a fost una excelentă din punct de vedere financiar, contractele au curs, la fel și banii, iar acum, potrivit site-urilor de specialitate, rusoaica are în cont nu mai puțin de 5 milioane de dolari.

  • 398.717 de dolari a adunat Zhuk din tenis, potrivit site-ului WTA.
  • 116 a fost cea mai înaltă poziție atinsă de Sofya Zhuk în clasamentul WTA (2018).

Galerie Foto

Sofya Zhuk, anunț important pentru fanii săi: ”Vor fi lucruri foarte interesante”

Chiar dacă a strâns o avere considerabilă până la vârsta de 23 de ani, Zhuk vrea să continue să adune bani. Astfel, s-a hotărât să-și deschidă un cont pe o platformă unde cei care vor să-i vadă postările trebuie să plătească un abonament lunar. Multe alte persoane cunoscute câștigă deja sume impresionante din această activitate.

Ei bine, momentul pe care l-ați cerut/așteptat a venit! Îmi fac cont! Nu vor fi poze nud, așa că nu vă entuziasmați prea tare, însă vor fi lucruri foarte interesante. Voi posta un link când va fi gata”, a scris Zhuk, pe Instagram.

Sofya Zhuk s-a mutat la Miami și a devenit un influencer cu 120.000 de urmăritori doar pe Instagram, iar fotografiile pe care le postează, unele dintre ele considerate cel puțin îndrăznețe, i-au adus și critici din partea internauților.

Nu înțeleg care e problema lor, e doar o poză! Am primit mii de mesaje - de obicei nu le bag în seamă, dar acum erau agresive, amenințătoare. Sunt unii care nu înțeleg că nu mai fac parte din lumea tenisului, că pot trăi fără tenis fără să cad în depresie”, spunea Zhuk, în urmă cu doi ani.

Am avut multe accidentări serioase și corpul meu avea nevoie de odihnă. Aveam probleme atât de mari că nici doctorii nu voiau să mă trateze. Nu asimilez proteinele normal, astfel că discurile vertebrelor se comportă ca acelea ale unei persoane de 60 de ani.

Am jucat mereu cu dureri groaznice, am iubit tenisul dar trebuia să mă gândesc la sănătatea mea, a mai dezvăluit Sofya Zhuk.

Etichete: noua sharapova , zhuk ocupatie , sofia zhuk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Antrenorul din România care nu s-a mai abținut: ”Mi-au stricat cariera la care am muncit 10 ani. Și-au bătut joc de mine”

Ce le-a spus Thibaut Courtois belgienilor, după ce a avut o paradă de zile mari în fața lui Ianis Hagi

Pleacă de la Liverpool, după opt sezoane. Anunțul oficial al ”Cormoranilor”

Exclusiv Florin Prunea ”tremură” pentru Dinamo. Avertisment înaintea barajului cu Csikszereda

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, într-o rochie cu decolteu până la abdomen. Jucăușă și senzuală, cu părul blond, și-a dat gata fanii

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, într-o rochie cu decolteu până la abdomen. Jucăușă și senzuală, cu părul blond, și-a dat gata fanii

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”