Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Foto: Instagram@anamariaprodanreghecampf

Laurențiu Reghecampf, în plin scandal cu Anamaria Prodan: "Nu mai vorbiți despre copiii mei!"

articol scris de Mihai Alecu
10.12.2021, 09:07
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a ținut să-i răspundă Anamariei Prodan, care l-a acuzat de faptul că nu-i pasă de băiatul său de doar 13 ani.

Tehnicianul Universității Craiova a urmărit emisiunea la care participă femeia cu care se află în plin proces de divorț și a ținut să-i atragă atenția moderatorului emisiunii.

Laurențiu Reghecampf: "Nu mai vorbiți despre copiii mei"

"Nu aveți voie să folosiți numele meu, aveți notificare la CNA! Nu este în regulă să vorbiți despre niște minori, nu mai vorbiți despre copiii mei", i-a transmis Laurențiu Reghecampf prezentatorului de la Realitatea Plus.

Răspunsul jurnalistului a fost prompt: "Dacă vreți să intrați în direct, vă invit cu cea mai mare larghețe".

Tehnicianul i-a mai transmis impresarei că data pentru înfățișarea la divorț este pe 7 februarie 2022, după care Anamaria Prodan a ținut să completeze și ea: "Vă dați seama cât de mic poate să fie?"

Reghecampf a intrat în direct

Laurențiu Reghecampf a acceptat să intre în cele din urmă în direct, însă dialogul nu a fost unul lung, Anamaria Prodan fiind dezlănțuită la adresa omului cu care se află în plin proces de divorț.

"N-aș vrea să vorbesc cu tine, aș vrea să vorbesc cu Laurențiu (n.r - moderatorul emisiunii). V-am trimis o simplă notificare, pe care am trimis-o tuturor, să nu se discute despre viața mea privată. Dacă vreți să țineți cont sau nu, e treaba voastră", a spus Reghecampf.

După ce conexiunea s-a întrerupt, Reghecampf a intervenit din nou: "Întrebați-o pe Anamaria despre scandal. Eu nu am niciun scandal cu ea, noi doar avem un proces. Am lămurit deja discuția despre pozele care au apărut în presă cu Ana dezbrăcată. E adevărat, mi le-a trimis pe mail, dar le-am șters. Am încurajat-o să meargă la Poliție".

Anamaria Prodan: "M-a sunat băiatul de 13 ani plângănd. Pe Reghecampf nu-l interesează soarta lui"

Anamaria Prodran și Laurențiu Reghecampf au format un cuplu timp de mai mulți ani, iar speculațiile care au apărut în presă în ultimul timp cum că relația lor s-a deteriorat s-au dovedit într-un final a fi adevărate.

Acum impresara vorbește despre neînțelegerile care există între ea și Laurențiu Reghecampf, pe care îl acuză că nu se interesează aproape deloc de băiatul de 13 ani pe care îl au împreună.

"Nu, noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit (n.r. Anamaria Prodan a aflat ulterior că primul termen al divorțului este 7 februarie 2022). Băiețelul meu m-a sunat azi plângând.

Are 13 ani. A zis: 'Uite ce a făcut tata'. Nici greață nu am simțit. Am realizat că toată bunătatea mea și toată dorința mea de a nu expune familia asta a ajuns să fie călcată în picioare de presă, în primul rînd, cu ajutorul soțului meu, Laurențiu Reghecampf.

Nu am putut decât să-i trimit mesaj și să-l felicit. Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro. A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar.

"Ii spun să-l țină la el pe băiatul nostru și spune că îi e frică de COVID"

Cred că suferința copilului meu este atât de mare încât Reghecampf să înțeleagă că relația se poate termina, dar relațiile nu trebuie făcute public. Lumea trebuie să știe că nu-l interesează ce face copilul. Îl rog să-l ia când sunt plecată din țară. Spune că îi e frică să nu ia covid și așa mai departe. A spus despre fete, pe care le-a crescut de la 5 ani, că nu sunt fetele lui.

Îl iertam în lacrimi, explicându-i că tot ce se construiește în lumea asta este familia. Nu văd decât niște fotografii cu mine în presă pe care le are doar soțul meu și atât. Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Îl batjocorești sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat și am acceptat orice ordonanță.

Este dorința femeii alături de el să facă pictoriale. El a amenințat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat să nu i se facă dosar penal. Bărbatul de care m-am îndrăgostit era matrița perfectă. Cineva trebuie să-l oprească. Acel cineva trebuie să fiu eu. Cât de mic poate fi un bărbat!", a declarat Anamaria Prodan, joi seară, la Realitatea Plus.

Etichete: laurentiu reghecampf , scandal , anamaria prodan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tachtsidis, ironizat după scandalul provocat la CFR Cluj. ”L-am ofertat! Bea bine, cântă grecește perfect”

Live Video&Score Metz - CSM București, ACUM, DGS 1. Meci dificil pentru ”Tigroaice” în Franța

Laszlo Dioszegi a reacționat! Ce a spus despre trecerea lui Pavol Safranko de la Sepsi la CFR Cluj

”Penibil”. Eduard Florescu a rupt tăcerea, după acuzațiile de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Oameni de nimic!”

Citeşte şi

”Marea împăcare”. Paul Iacob s-a ținut de promisiune, după ce a fost la un pas de bătaie cu un suporter

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”