Sofia Vergara Foto: Instagram-@sofiavergara

Foto Leo Messi, petrecere într-un club din Miami alături de una dintre cele mai frumoase actrițe din lume

articol scris de Digi Sport
22.01.2024, 13:07
  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Leo Messi (36 de ani) se pregătește de zor pentru noul sezon cu Inter Miami, dar își face timp și pentru distracție.

Sofia Vergara, alături de Leo Messi într-un club din Miami

Sofia Vergara (51 de ani), considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, a petrecut recent într-un club din America alături de Messi și celelalte vedete de la Inter Miami, Jordi Alba, Sergio Busquets și Luis Suarez, toți însoțiți de soții sau prietene.

Galerie Foto

Actrița, care are și o bogată carieră în televiziune, a postat câteva fotografii de la petrecerea de pomină și a scris un singur cuvânt: ”Miami”.

Messi se pregătește de zor pentru noul sezon din MLS, dar își face timp și pentru distracție. Până la prima partidă oficială din acest an, echipa patronată de către David Becham (48 de ani) mai are de disputat șase amicale.

Atmosfera din club a fost una foarte bună, iar detalii de acolo au apărut și în spațiul public datorită Sofiei. Toți prietenii s-au fotografiat, au râs și au dansat, iar petrecerea a fost una de pomină.

Cine e Sofia Vergara, actrița care a petrecut alături de Messi la Miami

Sofia Vergara este o actriță columbiană cu origini americane. Ea a divorțat anul trecut după un mariaj de șapte ani de actorul Joe Manganiello. Sofia Vergara a fost descoperita de un cunoscut fotograf in timp ce se plimba pe o plaja din Columbia. În scurt timp avea să apară într-o reclamă pentru Pepsi. Sofia a renunțat la studii pentru a-și întreține fiul, mama și frații mai mici, după ce tatăl lor i-a părăsit.

La 20 de ani, s-a mutat în Bogota pentru a începe o serie de contracte, atât ca model, cât și în televiziune. Din 1995 până în 1999, Vergara a fost gazda emisiunii “Fuera de Serie”, o emisiune de turism în care călătorea în cele mai exotice destinații de pe Glob.

Emisiunea a fost difuzată de televiziunea internațională Univision, astfel devenind un star în America Latină. Apoi a fost gazdă unui alt show Univision, “A que no te atreves”. După ce contractul sau de lungă durată cu Univision a expirat, Vergara a jucat în serialele ABC “Hot Properties” și “The Knights of Prosperity”, dar și “Dirty Sexy Money”, unde a avut un rol episodic. Iar în 2007 Sofia a fost distribuită în serialul “Amas de Casă Desesperadas”, varianta columbiană a celebrului serial american “Desperate Housewives”.

Pe marele ecran a debutat în “Big Trouble” (2002), alături de Tim Allen și Rene Russo. Apoi, au urmat roluri în filme că “Chasing Papi” (2003), “Soul Plane” (2004), “Lords of Dogtown” (2005), “Four Brothers” (2005) sau “Madea Goes to Jail” (2009).

În 2009, Sofia și-a făcut debutul și pe Broadway, când a interpretat-o pe “Mama” Morton în musical-ul “Chicago” pe scenă teatrului Ambassador.

În 2001, a creat fundația caritabilă “Peace and Hope for the Children of Colombia”, fundație ce a ajutat mii de copii din țara sa, și care a donat o secție de cancer pediatric în orașul său natal Barranquilla. În 2002, Vergara a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, iar în urmă tratamentului și-a revenit complet.

În toamna lui 2004, și-a îndeplinit un vis, lansând propria linie vestimentară “Vergara by Sofia”. La evenimentul care a avut loc în Miami a fost prezent chiar și președintele Columbiei Alvaro Uribe. Sofia a hotărât că cele peste 1.000 de locuri de muncă rezultate, să fie ocupate de muncitori din orașul sau natal, conform cinemagia.ro.

În 2007, Sofia a fost aleasă de “The Hollywood Reporter” și de “Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanică din industria de entertainment.

În urmă succeselor și realizărilor sale, Sofia Vergara este considerată a fi un model de urmat pentru toate tinerele din America Latină și nu numai.

Actrița a fost răsplătită pentru activitatea de la televiziune cu steaua de la poziția 7013, aflată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Etichete: leo messi , inter miami , sofia vergara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea elicopterului prezidențial, duminică, accident în care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care consideră Statele Unite și Israelul drept adversarii săi principali, a fost dezvăluită de Departamentul de Stat în cadrul unei conferințe de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO

"Nebunie!" Imaginile cu Răzvan Lucescu au fost publicate și fac înconjurul lumii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gică Hagi a spus-o pe față! Jucătorul care valora 50.000.000€ dacă nu s-ar fi născut în România

Olandezii anunță: Cristi Chivu i-a dat răspunsul lui Ajax!

”Am zis DA!” Gigi Becali a anunțat următorul transfer de la FCSB: ”Cred că vine, trebuie să renunțe la bani”

Exclusiv Sorin Cârțu s-a convins după un singur meci: ”Am fost surprins! Va fi de mare calitate”

Citeşte şi

Foto Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el

Unicul Leo Messi! Nimeni n-a mai reușit așa ceva în istoria fotbalului

PEROZBella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației

FILM NOWKevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Internaționalul pleacă de la Rapid 100%! Surprins când trage tare la sala de forță pentru a prinde un transfer de top citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”