Dani Alves / Foto: Profimedia

Lovitură de grație pentru Dani Alves! Proba care îl “înfundă” pe fotbalistul brazilian

articol scris de Digi Sport
10.02.2023, 15:01
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Fotbalistul brazilian Dani Alves (39 de ani) este arestat preventiv în Spania, din 20 ianuarie, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut.

Dani Alves, “încolțit” de probe în dosarul de agresiune sexuală

Dani Alves este acuzat de o femeie în vârstă de 23 de ani că ar fi violat-o în clubul de noapte Sutton din Barcelona, la 30 decembrie 2022.

În plus, două femei au depus mărturie în favoarea presupusei victime, confirmând varianta prezentată de ea privind faptele comise de către Dani Alves.

Cele două martore, care sunt prietene cu presupusa victimă, au susținut că fotbalistul brazilian le-a abordat și pe ele, făcându-le avansuri sexuale.

Potrivit El Mundo, instanța din Spania a primit vineri raportul de expertiză criminalistică, iar acesta îl incriminează pe Dani Alves.

Specialiștii au concluzionat că ADN-ul lui Dani Alves se regăsește pe toate probele biologice (spermă) colectate: din corpul presupusei victime, de pe podeaua toaletei din club și de pe rochia purtată de către presupusa victimă.

În prezent, Dani Alves este în închisoarea Brians 2, iar șansele sale de a fi eliberat pe cauțiune sunt aproape de zero. Potrivit presei spaniole, probele deținute de anchetatori sunt suficiente pentru a prelungi arestul preventiv până la pronunțarea unei sentințe în instanță.

Inițial, Dani Alves a negat acuzațiile de agresiune sexuală, însă a confirmat faptul că s-a aflat în acel club în seara respectivă. Ulterior, fotbalistul brazilian a recunoscut că a avut o relație intimă cu o femeie, dar a susținut că a fost vorba despre un act sexual consimțit.

Dani Alves a fost vizitat în închisoare de către soția sa, modelul Joana Sanz (29 de ani). Femeia a dezmințit informația potrivit căreia vrea să divorțeze și a precizat: ”N-o să-l las singur în cel mai greu moment din viața sa”.

Ce a povestit tânăra care l-a acuzat pe Dani Alves de viol

Presupusa victimă a declarat în fața unui judecător că Dani Alves a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului din Barcelona, acolo unde fotbalistul a lovit-o și a violat-o. 

Tânăra a declarat că, atunci când a realizat că este vorba despre toaleta clubului, a încercat să plece, însă fotbalistul brazilian a blocat ușa. 

Victima a povestit că Dani Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a violat-o. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Imediat după ce a reușit să iasă din baie, femeia a părăsit clubul plângând, moment în care niște angajați au observat și au întrebat-o ce s-a întâmplat. 

Reclamanta a fost tratată într-o cameră a clubului de noapte, unde a fost prezent şi responsabilul localului, iari apoi a fost sesizată poliţia şi au chemat o ambulanţă, care a transferat-o la Spitalul Clinic, unde au fost recoltate probe biologice.

Potrivit surselor consultate de El Periodico, în raportul medical se precizează că sunt unele leziuni compatibile cu agresiunea sexuală.

La două zile după presupusa agresiune, tânăra a depus plângere la Mossos d'Esquadra. Ea a predat raportul medical şi, de asemenea, rochia pe care a purtat-o ​​în noaptea de 30 decembrie.

Etichete: dani alves , dani alves viol , dani alves agresiune sexuala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Adrian Mititelu s-a dus ”glonț” în vestiar după ce FCU Craiova a retrogradat! Anunțul făcut de patronul oltenilor

Mircea Rednic s-a ”dezlănțuit” la conferința de presă! A ”mitraliat” un conducător de la Dinamo: ”Nesimțit!”

Video&Foto Haos la Craiova! Ce a făcut galeria echipei, după ce oltenii au retrogradat direct în Liga 2

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Citeşte şi

A refuzat să ajute un violator, dar în cele din urmă s-a răzgândit. ”Puțin copleșită”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”