Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu / Foto: Instagram @azagabriela

Lovitură dură pentru jucătorul renegat de FCSB din partea fostei iubite: ”Mă iubește și acum, dar nu mai vreau eu”

articol scris de Digi Sport
12.05.2022, 17:22
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Dragoș Nedelcu (25 de ani), jucător împrumutat de FCSB la Farul Constanța, a fost părăsit de cântăreața Aza Gabriela chiar înainte de Paște, după o relație de aproximativ doi ani și jumătate.

După ce a dezvăluit că relația dintre ei, începută în 2020, nu mai avea niciun viitor și a decis să-i pună capăt, Aza Gabriela a făcut noi declarații. Artista a lăsat să se înțeleagă cu Dragoș Nedelcu și-ar dori să redevină partenerul său, însă planurile sale sunt cu totul altele.

Galerie Foto

Aza Gabriela, lovitură pentru Dragoș Nedelcu: ”Mă iubește cu adevărat, dar nu mai vreau eu”

El era un băiat foarte ok și foarte liniștit. Eu eram plecată la concert și el stătea cu gândul dacă am terminat, dacă…. Și eu stăteam să îi dau mesaje că am terminat, că nu știu ce… Chestiile astea… Nu știu dacă te saturi, dar se umple paharul.

Nu m-ar deranja (n.r. dacă vorbește cu altă fată). Nouă ne-a fost foarte greu în ultimul an, mai ales pentru mine. Relația s-a cam răcit. Poate se întoarce la București, e posibil să se întoarcă la FCSB. Nu, nu mai vreau (n.r. să se împace cu Dragoș Nedelcu). Eu știu că mă iubește cu adevărat, mai mult decât sigur mă iubește și acum, dar eu nu mai vreau. Sunt sigură pe mine. Dacă te întorci în trecut…”, a declarat Aza Gabriela, la Kanal D.

FCSB îl poate vinde pe Dragoș Nedelcu în vară

Clubul constănțean vrea să îl transfere definitiv pe Dragoș Nedelcu în vară, când expiră împrumutul, iar Ciprian Marica, unul dintre acționarii Farului, este optimist că se poate ajunge la o înțelegere, din punct de vedere financiar, cu FCSB.

Este împrumutat, a fost o situație pe care Gică o cunoaște mai bine și ar prefera el să o explice. A fost alegerea lui în totalitate. Crede în Nedelcu și consideră că ne poate ajuta. Există și niște clauze acolo, așa că poate fi cumpărat.

Ne putem înțelege la o sumă. Dacă ar exista o sumă clară și am putea beneficia de ea, putem discuta”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, conform Transfermarkt.
  • 79 de meciuri, două goluri și două assist-uri sunt cifrele lui Nedelcu la FCSB.

Mesajul lui Gigi Becali, înainte ca Nedelcu să fie împrumutat la Farul

Gigi Becali a mărturisit că Nedelcu nu ar avea unde să contribuie la echipa pregătită de Anton Petrea, însă a avut o singură pretenție în legătură cu împrumutul jucătorului. Finanțatorul de la FCSB a spus că mijlocașul poate juca la orice echipă din campionat, mai puțin una, CFR Cluj, principala contracandidată a roș-albaștrilor la titlu.

Habar nu am, nu știu unde merge Nedelcu, pe cuvânt. M-a sunat Meme, mi-a spus că a vorbit cu Nedelcu, că are acceptul în România, vrea să vină, și că trebuie să îi dăm și noi acceptul. I-am zis că da, să îi dea acceptul, dar nu la CFR, cu care ne batem noi.

În rest, la oricine poate să meargă. Meme a zis și la Universitatea Craiova și i-am zis că nu. La Craiova nu contează, singura echipă la care nu are voie la CFR, atât.  Nu e bine să dai un jucător să meargă la echipa care se bate la titlu”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Liga Digi Sport.

Etichete: dragos nedelcu , jucator fcsb , aza gabriela


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Video La peste trei luni de la ”cel mai ciudat transfer din istorie”, a debutat!

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

”Ne deranjează!” Mesajul lui Alexandru Băluță după ce a marcat în FCSB - Rapid

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”