Marius Lăcătuş este cel mai de succes jucător al Stelei / Foto: Profimedia

Video Exclusiv Marius Lăcătuș și marea dorință legată de Steaua, la împlinirea a 58 de ani

articol scris de Digi Sport
05.04.2022, 20:01
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Marius Lăcătuș a împlinit, astăzi, 58 de ani! Așa cum era normal, ”Fiara” a primit o mulțime de mesaje și telefoane din partea persoanelor apropiate, care nu l-au uitat și, cel mai probabil, nu o vor face niciodată.

Fostul atacant este unul dintre cei mai titrați jucători români din istorie. A cucerit 10 titluri de campion al României cu Steaua, șase Cupe ale României, trei Supecupe Ale României, o Cupă a Campionilor Europeni (1986), dar și o Supercupă a Europei (1986).

De asemenea, are 83 de jocuri și 13 goluri pentru naționala României, alături de care s-a calificat la trei turnee finale: Cupele Mondiale din 1990 și 1998, și Campionatul European din 1996.

Marius Lăcătuș: ”Îmi doresc ca Steaua să fie în prima ligă la 59!”

Marius Lăcătuș a stat de vorbă cu moderatorul Vali Moraru, în direct, la Digi Sport Special, și a recunoscut care este marea sa dorință pentru anul viitor, legată de Steaua, cât de mult îl aprecia pe Marcel Răducanu, dar și cât le este de recunoscător prietenilor care nu l-au uitat în această zi specială.

Iată întregul dialog între Vali Moraru și Marius Lăcătuș:

Despre cum sărbătorea pe vremea când era jucător: ”Majoritatea zilelelor mele de naștere, când eram mai tinerel, le prindeam prin turul 3 (primăvara europeană) în Cupa Campionilor Europeni cu Steaua. Era frumos. Aștept să vedem cum va fi la 60. Căci este o sumă rotundă. La 58, sunt cam 40 de ani de când am debutat. Mulți, dar frumoși. Mi-aduc aminte cu plăcere de perioada de fotbalist”.

Despre amintirea bătăii de la Scornicești: ”Bătaia de la Scornicești nu a fost de ziua mea. Nu voiam sa îmi stric ziua. Acum, nu știu ce s-a povestit. Au intrat și milițienii au intrat în vizor”

Chiar acum, mai înainte, Gică Mihali mi-a transmis la mulți ani. Atunci, am stat ne-am certat, ne-am bătut, lovit, împins și când am ajuns la comisii eram prieteni. Stăteam pe hol. Am ajuns la comisie imediat după Revoluție și ne-au judecat. Am luat etape destule de suspendare. Vreo 5-6”.

Despre intervenția la Valentin Ceaușescu, pentru Ioan Andone: ”Știu că a fost după meciul cu Danemarca, unde Andone a jucat titular, și cred că lumea poate să spună că, dacă Valentin Ceaușescu avea ceva cu el, probabil putea să se implice. Dar el nu o făcea.”

Eu am vorbit cu domnul Valentin și l-am întrebat dacă poate să aibă o discuție cu Ando. Să se explice lucrurile, să nu se mai lase locuri de interpretare. După meci, după calificare, au discutat, au lămurit lucrurile și n-au mai fost probleme”.

Despre promovarea Stelei în Liga 1: ”Eu îmi doresc să fie în prima ligă la 59. La 60, poate să sărbătorim, un eveniment frumos împreună. Un loc cât se poate de bun, o prezență în play-off, o finală în Cupa României”.

Marius Lăcătuș, despre revenirea în antrenorat: ”Dacă se va apela la mine, eu sunt pregătit!”

Despre mesajele de felicitări: ”Mie toate mesajele îmi merg la inimă, fiindcă știu că vin de la cei apropiați. Nu o fac de complezență. Le-am citit și ascultat tuturor mesajele, i-am ascultat când am vorbit și le mulțumesc tuturor. În ziua de azi, lumea mai uită câteodată. Dar, prietenii adevărați nu uită niciodată”.

Despre revenirea în antrenorat: ”Nu știu, aici e relativ. Dacă se va apela la mine, eu sunt pregătit. Dacă nu, nu este nicio problemă. Am început să mă obișnuiesc destul de bine cu traiul de acasă

Dacă va fi depășit recordul de titluri: ”Eu mi-aș dori, dar e greu, dar nu cred că va fi atât de simplu. În ziua de astăzi, jucătorii vor să joace o perioadă, apoi să se transfere pe bună dreptate în străinătate. Va fi cam greu

Despre Marcel Răducanu: ”Pentru mine, era o mare onoare să joc cu număr cu care juca Marcel Răducan la Steaua. Mi-a plăcut enorm de mult. Nu mă apropiam eu de el, cu calitățile tehnice, dar mă ungea pe suflet când vedeam jocurile Stelei”.

VIDEO: Marius Lăcătuș, la Digi Sport Special!

Etichete: ioan andone , marius lacatus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”99%, Șumudică e noul antrenor de la Rapid”. Anunț înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

Foto Clasamentul din play-out-ul SuperLigii, după etapa a 7-a: FC Botoșani, aproape să realizeze ceea ce părea imposibil

Laszlo Balint a spus unde s-a decis soarta jocului cu FC Botoșani. ”Situația s-a complicat foarte mult”

Citeşte şi

Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”