Cristiano Ronaldo s-a născut pe insula Madeira / Foto: Captură Twitter

Cristiano Ronaldo: "Mergeam la McDonald's şi ceream resturile de hamburgeri! Acum vreau să mă revanşez"

18.09.2019, 09:51
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a oferit recent un interviu pentru "Good Morning Britain". Pe lângă succesul uriaş pe care îl are în prezent, un alt subiect a fost şi copilăria sa, mai puţin plăcută.

Unul dintre episoadele din copilărie de care Ronaldo a amintit a fost în perioada în care avea 12 ani. Pentru că erau toţi săraci, el şi coechipierii săi de la Sporting obişnuiau să meargă la McDonald's, unde le cereau angajaţilor să le dea resturile de hamburgeri.

"Aveam 12 ani şi nu aveam bani deloc. A fost dificil să nu am familia lângă mine. Îmi aduc aminte că era un McDonald's în apropiere, unde ceream mereu resturile de hamburgeri, iar o doamnă pe nume Edna şi alte două fete ne dădeau câteva", a spus Ronaldo.

Portughezul a continuat şi a transmis un mesaj celor trei femei care l-au ajutat pe vremea când încă nu era superstarul care este astăzi. 

"Sper că interviul acesta mă ajută să le găsesc. Vreau să le invit la cină în Torino şi Lisabona şi să mă revanşez pentru ce au făcut pentru mine. Nu am uitat niciodată"

Portughezul a mai povestit şi în alte rânduri că a avut o copilărie foarte grea. Ronaldo s-a născut pe o insulă din Madeira, într-o familie foarte modestă.

La doar 12 ani, acesta s-a mutat singur la Lisabona, pentru a evolua la juniorii lui Sporting. 22 de ani mai târziu, Ronaldo are o avere estimată la aproximativ 400 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a suferit că tatăl său nu l-a văzut câştigând premiile din carieră

În cadrul aceluiaşi interviu, Ronaldo a izbucnit în lacrimi în momentul în care i-au fost arătate imagini cu tatăl său, pe care nu le mai văzuse niciodată.

"Tatăl meu era alcoolic. Nu a fost tatăl visurilor mele. Mi-am dorit, desigur, dar niciodată nu am avut o conversaţie bună", spunea cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

"Nu am văzut acest videoclip înainte ... Niciodată. Am nevoie de aceste imagini pentru ale arăta familiei mele", a putut spune, extrem de emoţionat, Ronaldo.

"Nu l-am cunoscut 100/% pe tatăl meu. Era alcoolic. Eu nu am avut niciodată o conversaţie normală cu el. A fost dificil. El n-a văzut niciodată ce am devenit. Nu m-a văzut niciodată când mi-am primit premiile", a mai spus Ronaldo în emisiune, citat de Marca.

Etichete: cristiano ronaldo , interviu , ronaldo interviu , cristiano ronaldo poveste


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Foto Mesajul lui Meme Stoica la două zile după ce FCSB a câștigat titlul: ”Prezentăm scuze”

Citeşte şi

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

Cristiano Ronaldo a câștigat procesul și trebuie să primească 10 milioane de euro imediat!

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”