Mesut Ozil, în echipamentul lui Arsenal / Foto: Getty Images

Mesut Ozil, amenințat cu moartea! Dezvăluirile bodyguard-ului jucătorului: "Au spus că îl ucid și pe el, și pe noi"

04.02.2020, 18:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Un nou moment mai puțin plăcut care l-a vizat pe Mesut Ozil (31 de ani) a fost făcut public, după ce incidentul a fost adus în instanță.

Kemil Sezer, bodyguard-ul jucătorului german, a povestit magistraților un eveniment care nu a fost făcut public până acum. La scurtă perioadă după ce Ozil și Sead Kolasinac (26 de ani) au fost atacați de doi indivizi mascați și înarmați, în fața casei fotbalistului de la Arsenal a avut loc un nou incident neplăcut.

Mesut Ozil, amenințat cu moartea

Se pare că Sezer a păzit, alături de un alt coleg, locuința lui Ozil timp de mai multe săptămâni, după momentul în care campionul mondial a fost atacat. În vara anului trecut, în august, doi turci au venit în fața casei lui Ozil când era deja întuneric și au început să amenințe.

"Au înjurat în turcă, au spus lucruri oribile despre mama lui Ozil și au spus că dacă în cinci minute nu plecăm de acolo, o să îl ucidă pe Mesut și o să ne ucidă și pe noi", a povestit Kemil Sezer în fața magistraților.

"I-am urmărot apoi, pentru că Mesut Ozil a fost atacat cu puțin timp înainte și nu voiam ca acest lucru să se întâmple din nou", a mai povestit bodyguard-ul, potrivit Sky Sports.

Cei doi bărbați au fost identificați și au fost aduși în fața instanței, însă au negat acuzațiile și au explicat că nu a avut loc vreun dialog între ei și gărzile de corp ale lui Ozil.

Jucătorul lui Arsenal nu a fost prezent la audieri.

Mesut Ozil și Sead Kolasinac, atacați de doi indivizi mascați 

La finalul lunii iulie, Mesut Ozil și Sead Kolasinac, ambii jucători ai lui Arsenal, au fost atacați de doi bărbați, care intenționau să îi fure mașina germanului, dar care au observat și ceasul scump al apărătorului "tunarilor". Au apărut noi imagini de la momentul respectiv, care demonstrează că bosniacul merită porecla pe care o are, "Tancul".

Ozil se afla la volan, iar Kolasinac era în afara mașinii, stând de vorbă cu jucătorul de 31 de ani, când doi indivizi au venit, pe un scuter, și i-au amenințat cu un cuțit. Kolasinac, fiind în exteriorul autoturismului, a fost chiar împuns de trei ori cu acel cuțit, însă fundașul nici măcar nu s-a clintit.

În cele din urmă, Kolasinac a decis să îi înfrunte pe cei doi și chiar a părut că se năpustește asupra lor, lucru care i-a speriat și i-a îndepărtat, pe moment, pe atacatori.

Mesut Ozil a povestit cum au trăit el și soția lui perioada care a urmat atacului

În cele din urmă, Kolasinac a urcat în mașină și cei doi au reușit să scape. În mașină se afla și soția lui Ozil, care a fost extrem de speriată. Chiar jucătorul german a povestit, mai apoi, prin ce momente groaznice au trecut în perioada următoare incidentului, fiindcă nu se mai simțeau deloc în siguranță.

"Soția mea a vrut să plecăm imediat. Nu s-a simțit în siguranță. Chiar dacă mă plimbam cu câinii în grădină, îmi spunea să intru la loc. Au fost niște săptămâni groaznice, dar nu m-au făcut niciodată să părăsesc Londra. M-am întors la antrenamente, dar mintea mea era tot timpul acasă, la soția mea. Era singură în casă și nu știam niciodată ce se putea întâmpla", a spus Ozil.

Etichete: arsenal , mesut ozil , ozil , amenintari , atac


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Marius Lăcătuș nu are niciun dubiu, după ce FCSB și-a adjudecat titlul: ”Nu putem omite”

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”

Citeşte şi

Video Nottingham Forest - Man. City 0-2 / Tottenham - Arsenal 2-3. Rezultatele zilei în Premier League

Chelsea e gata să se despartă de Mudryk! Ce echipe ”stau la pândă”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”