Ricardo Cadu / Foto: Sport Pictures

"Mi-e frică să nu iau coronavirus! Tuturor le e teamă" Ricardo Cadu, dezvăluiri din Portugalia, în vremea pandemiei

22.04.2020, 15:01
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ricardo Cadu (38 de ani), fotbalist emblematic pentru CFR Cluj, încă legitimat în eșalonul al treilea din Portugalia, la FC Maia Litadoi, a rezumat ce se întâmplă în țara sa, în vremea pandemiei de Covid-19.

Fostul căpitan al CFR-ului din perioada în care trupa lui Arpad Paszkany domina Liga I și avea prezențe constante în Champions League vorbește despre frica răspândită în țara cu 10 milioane de locuitori. 

Ricardo Cadu: "Oamenii ascultă la televizor și li se face frică"

Cadu spune că lumea parcă a stat în loc și subliniază măsurile adoptate rapid de autorități. Până aseară, în Portugalia se înregistraseră 762 de decese și 917 de pacienți vindecați. Totalul numărului de persoane infectate cu COVID-19 se ridica la 21.379. 

"E o perioadă foarte grea, nici nu poți să ieși afară. Tuturor le e frică, nimic nu merge aici. Oamenii ascultă la televizor ce se întâmplă și le e frică. Se uită în Spania, în Italia, noi am avut noroc pentru că suntem un popor mai mic, 10 milioane de locuitori, și am adoptat măsuri stricte foarte devreme", a precizat Cadu, la postul Pro X. 

Ricardo Cadu: "Eu încă jucam, dar nu mai merg, mi-e frică să nu iau coronavirus"

Și Daniela Dodean a povestit pentru Digi Sport, săptămâna trecută, filmul evenimentelor din Portugalia. Campioana de la tenis de masă  e căsătorită cu cel mai bun jucător al Portugaliei, Joao Monteiro. 

Cu o carieră îndelungată în fotbal, Cadu mai activează și acum în eșalonul al treilea din țara sa, dar susține că teama l-a făcut să nu mai intre în contact cu colegii săi, încă de la apariția primelor cazuri din Portugalia.

"Eu jucam, dar nu mai merg pentru că mi-e frică să nu iau coronavirus, eu am o fetiță de 7 luni, e micuță", a mai spus Cadu, pentru sursa citată. 

Ricardo Cadu, 38 de ani, a jucat la CFR între 2006 şi 2014, perioadă în care a obţinut opt trofee: 3 campionate, 3 cupe ale României şi 2 Supercupe. El încă joacă fotbal în Portugalia, la FC Maia Litador.

Etichete: cfr , ricardo cadu , portugalia , cluj , covid-19 , pandemie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

Mașina unui fost antrenor de la Viitorul Constanța, vandalizată în Portugalia

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură