Sergiy Sydorchuk şi soţia sa / Foto: Instagram @sydorchuksergey

”Micuțul nostru ucrainean” de la Bucureşti. Sydorchuk a anunțat nașterea celui de-al patrulea copil al său

articol scris de Digi Sport
24.03.2022, 09:10
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Sergiy Sydorchuk (30 de ani), căpitanul celor de la Dinamo Kiev și fobalistul dorit de Gigi Becali la FCSB, a anunțat nașterea celui de-al patrulea copil al său.

Fericitul eveniment a avut loc miercuri, în România, unde fotbalistul se află după izbucnirea războiului din Ucraina, la ordinul președintelui rus Vladimir Putin.

Galerie Foto

Sergiy Sydorchuk: ”Micuțul nostru ucrainean”

Anna Sydorchuk, soția fotbalistului legitimat la Dinamo Kiev, a născut în România un băiețel, potrivit anunțului făcut de Sergiy Sydorchuk.

Bine ai venit pe lume, Cossak. Micuțul nostru ucrainean”, a scris Sergiy Sydorchuk, pe Instagram, unde a postat prima fotografie cu bebelușul.

Sergiy Sidorchuk mai are împreună cu soția sa încă două fete și un băiat. Acesta este și motivul pentru care fotbalistului i-a fost permis să plece din Ucraina pe timp de război, pentru că era deja tată a trei copii. Sydorchuk se pregătește acum cu FCSB, ca să fie apt pentru meciurile naționalei Ucrainei, din luna iunie, pentru barajul Campionatului Mondial din Qatar.

Al patrulea copil al familiei Sydorchuk s-a născut la Bucureşti, unde s-au refugiat din cauza războiului / Foto: Instagram

Mircea Lucescu a anunțat situația lui Sydorchuk

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a fost prezent miercuri la baza de pregătire a celor de la FCSB și a anunțat că fotbalistul dorit de Gigi Becali nu se gândește să joace fotbal în prezent și aștepta nașterea celui de-al patrulea copil.

Antrenorul ucrainenilor a anunțat că nici Taras Stepanenko (32 de ani) și Sergiy Kryvtsov (31 de ani), de la Șahtior Donețk, nu vor juca la FCSB, ci doar se vor pregăti în perioada următoare.

Am venit cu Gigi Becali să vedem locul în care ar putea fi cazată echipa de 19 ani a lui Dinamo Kiev, după cum știți, cu ajutorul UEFA, care le-a schimbat data meciului din optimile de finală, vor juca pe 6 aprilie, am insistat să joace la București echipa, am vorbit cu el.

Am căutat să văd locuri de cazare și posibillități de antrenament, am vorbit cu Gigi, el s-a oferit să ia echipa și să o aducă aici, să se poată antrena în condiții foarte bune. Baza e foarte bună, pentru sportivi de nivelul acesta e foarte bună. I-am văzut și pe ucrainenii cazați aici, familiile din Odessa, am vorbit și Sydorchuk.

Condițiile sunt foarte bune și nu putem decât să îi mulțumim pentru disponibilitatea lui generoasă de a ajuta oamenii. Nu se pune problema de jucători, presa preia lucruri fără să se gândească, el (n.r - Gigi Becali) a punctat foarte bine, că în cazul în care se va putea și se va da permisiunea jucătorilor ucraineni care sunt în Ucraina să iasă și să joace, atunci sigur că se pune problema ca ei să se poată antrena și să joace.

El s-a oferit și să îi primească la antrenamente, dar nici nu se pune problema să joace, pentru că nu se poate, nu ar fi corect. Sunt aici, au venit de mai mult timp, au stat trei zile la George Copos la Crown Plaza, după s-au mutat în Pipera, unde sunt cu familiile lor.

Fiecare dintre ei are câte trei copii, soția lui Sydorchuk așteaptă al patrulea. Nu se pune problema, cât timp acolo se moare, ca ei să joace fotbal", a spus Mircea Lucescu.

Etichete: mircea lucescu , sergiy sydorchuk , anna sydorchuk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Citeşte şi

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a tras o concluzie clară, după ce Rapid a rămas fără victorie în play-off

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”