Mihai Costea și Daniela Crudu / Foto: colaj Digi Sport

Mihai Costea: ”Am pierdut bani mulți. Am fost sus, dar m-au dat înapoi scandalurile”. Ce spune de relația cu Daniela Crudu

articol scris de Digi Sport
28.07.2022, 11:35
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Mihai Costea (34 de ani), fostul atacant al Universităţii Craiova şi al celor de la FCSB, trece printr-o situaţie delicată.

Mihai Costea: ”Am pierdut bani mulți. Am fost în top, dar m-au dat înapoi scandalurile”. Ce spune despre relația cu Daniela Crudu

Sportivul se află în plin scandal cu Adelina Nica, partenera sa, care a izbucnit la puțin timp după botezul lui Zian, copilul lor.

Costea recunoaște că a pierdut bani mulți la jocurile de noroc și spune că scandalurile l-au tras în jos, deși la un moment dat era jucător de națională. A amintit inclusiv de relația cu Daniela Crudu.

Galerie Foto

Adelina Nica: ”Mi-a luat din casă un ceas de 6.000 de euro pe care l-a dus la amanet și a luat 4000 de lei”

Recent, Nica l-a acuzat pe Costea de faptul că acesta din urmă nu a contribuit deloc la cheltuielile casei și că a pierdut sume importante la jocurile de noroc.

”Aveam în casă un ceas Hublot, care a costat aproximativ 5.000 - 6.000 de euro, nu contează suma. El mi-a furat ceasul din casă, în ziua în care am plecat la spital ca să nasc, și l-a dus la amanet unde l-a dat pe 4.000 de lei. El a vrut să facă asta”, a spus Adelina.

Costea susține că ceasul a fost recuperat și că suma de bani a folosit-o pentru a împodobi casa în așteptarea micuțului Zian.

”Era o sumă de 4.000 de lei, pe care i-am plătit-o mai apoi triplu, nici nu m-am uitat la bani, doar să-mi văd copilul. Am folosit acei bani pentru tot felul de chestii, baloane, etc, nu i-am folosit pentru distracția mea.

După nicio oră, de când a venit acasă de la maternitate, i-am spus, ’am făcut o prostie. Ti-am luat ăla, ți-l aduc inapoi. Dar, să nu-l pierzi. Nu, în niciun caz’. Nu a fost nicio problemă atunci”, a reacționat fotbalistul.

Marea problemă a soției lui Costea este dependența lui Mihai de jocurile de noroc. 

”Mihai Costea joacă la pariuri sportive. A spus că a avut niște probleme. De când sunt cu el nu mi-a cumpărat nimic, nicio pereche de șosete, nu am fost cu el în nicio vacanță”, a mai spus Adelina.

Fostul fotbalist de la FCSB susține că acest viciu este de domeniul trecutului.

”Sunt dependent de familia mea, de prietenii mei apropiați, de copilul meu. Restul sunt niște vicii pe care le-am avut. Și mașini, și femei și jocuri, dar de când s-a născut Zian vreau să fiu tată responsabil, dar nu sunt lăsat”, a replicat Mihai Costea, la Xtra Night Show.

Mihai Costea: ”Nu sunt dependent. Am pierdut banii ei?”

Costea a recunoscut că, din cauza greșelilor pe care le-a făcut, a ajuns să se certe și cu fratele Florin Costea, dar și cu părinții săi.

”Sunt supărați, pentru că am făcut niște prostii, mi le asum. Or să mă ierte vreodată. Și față de nașul copilului și față de familia mea am greșit, dar o să îndrept toate lucrurile.

Am greșit față de părinții mei, față de fratele meu, care m-a ajutat foarte mult, el, familia mea și câțiva apropiați foarte buni.

Da, am fost in top, dar m-au dat înapoi și aceste scandaluri de la televizor. Ba cu relația cu Daniela.. am fost mereu într-o lumină proastă la televizor.

Nu sunt dependent și dacă am pierdut niște sume.. Am pierdut banii ei? Eu îi spun ei ce să facă la jobul ei, mă bag eu peste banii ei? Tot ce venea din partea mea, ai mei îmi trimiteau mulți bani, care ajungeau și la ea. Tot ce era din partea ei, era doar pentru ea. 

Am plecat de acasă de 7 luni. O dată am plecat când era gravidă, pentru că nu ne mai înțelegeam. M-am întors, apoi s-a născut copilul și părea că este ok relația dintre noi. Ea vrea să fie bărbat, să controleze ea tot”, a mai spus Costea.

Galerie Foto

Etichete: mihai costea , daniela crudu , adelina nica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă