Mike Tyson are o fermă de 20 de hectare pentru cannabis în California / Foto: Profimedia

Mike Tyson câştigă o avere din marijuana, dar cheltuie o sumă enormă pe ce fumează el lună de lună

04.04.2020, 15:15
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Mike Tyson, fostul campion mondial al greilor la box, a revenit în prim-plan în ultima vreme datorită declaraţiilor sale cât se poate de directe.

Afirmaţii despre viaţa plină de excese pe care o ducea pe vremea când era poreclit "Iron Mike".

Ajunsese să nu mai ţină cont cu cine făcea sex şi era mândru nevoie mare să toată lumea se temea de el. "Îi anihilam pe toţi", declara recent americanul.

Mike Tyson câştiga un milion de dolari pe lună din marijuana

Acum s-a aflat că suma pe care a ajuns să o câştige lunar Mike Tyson din ferma sa de cannabis din California se apropie de un milion de dolari. Enorm pentru un personaj care a avut lumea la picioare, dar care după ce intrat la închisoare devenise falit!

Este adevărat, însă că şi cheltuielile unui star ca el sunt foarte mari. Chiar el a dezvăluit că a ajuns să fumeze marijuana în valoare de aproximativ 40.000 de dolari pe lună."M-a făcut o persoană mult mai calmă", a spus Tyson, completat de unul dintre cei cu care s-a asociat acum patru ani. "Şi-a schimbat viaţa. Este persoana perfectă", a afirmat Rob Hickman pentru GQ.

După o perioadă în care părea trecut în umbră, Tyson, 53 de ani, a reapărut pe toate canalele posibile în momentul în care în urmă cu ceva vreme a deschis o fermă unde cultivă, legal, cannabis. Mike face bani mulţi din comercializarea produselor din cannabis, prin firma Tyson Holistic.

Tyson cultivă cannabis într-o fermă de 20 de hectare

A doua zi după ce consumul şi cultivarea marijuanei au fost legalizate în California, pe 3 ianuarie 2018, fostul mare boxer Mike Tyson a inaugurat în statul american o fermă în care va cultiva marijuana pe o suprafaţă de 20 de hectare.

"Tyson Ranch" se află într-o localitate care numără 15.000 de oameni şi va deschide în fermă şi o şcoală în care cultivatorii vor învăţa cum să dezvolte tulpini de plante.

Conform lui Tyson şi celor doi asociaţi ai săi, vor fi efectuate şi cercetări pentru descoperirea unor noi efecte benefice pe care le-ar avea canabisul.

Etichete: mike tyson , tyson marijuana , tyson ranch , tyson cannabis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răzvan Lucescu: ”Doamne ferește! Nu m-am gândit la asta”

Foto Transformarea radicală a lui Iker Casillas! Cum a apărut în ziua în care a împlinit 43 de ani: ”Niciodată nu am fost mai bine”

Primii doi jucători pe care Neil Lennon îi vrea la Rapid: ambii tocmai au devenit campioni

Singurul jucător de la Liverpool care l-a ignorat pe Klopp, la ultimul meci pe Anfield! Fanii au reacționat

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”