Margarita Peychinska / Foto: Facebook: Margarita Peychinska

Miss Bulgaria a răbufnit, după ce antrenorul a spus că a demisionat din cauza ei: ”Aveți o vorbă aici, în România”

articol scris de Digi Sport
09.07.2023, 17:51
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

În ultima perioadă, soția lui Florentin Petre (47 de ani), Margarita Peychinska, Miss Playboy Bulgaria 2002, a lansat atac după atac la adresa fostului fotbalist de la Dinamo.

Cei doi se află în plin proces de divorț, iar relația dintre Florentin Petre și femeia care îi este soție din 2013 și alături de care are un băiat în vârstă de 9 ani nu este deloc bună. 

Galerie Foto

Margarita Peychinska: ”Mi-a cerut să-i semnez contract de confidențialitate, dar nu a menționat că a pus clauză de 50 de mii euro

De curând, Petre a declarat că  afirmațiile Margaritei Peychinska l-au afectat și chiar l-au făcut să-și dea demisia de la cârma Ceahlăului Piatra Neamț.

La auzul acestor lucruri, soția antrenorului a răbufnit.

În ultimele zile au apărut câteva articole cu informații care sunt departe de realitate. Am fost blamată că din cauza articolelor care au apărut în presă anul trecut, el și-a dat demisia de la echipa din Piatra Neamț, dar contractul lui a fost reziliat pe data de 7 noiembrie, iar declarațiile mele în presă au ieșit două săptămâni mai târziu. Adevăratul motiv al plecării este undeva pe lângă Dunăre.

Am fost acuzată că i-am pătat imaginea. Care imagine? De familist convins și soț de nota 10, creată cu poze și postări pe Facebook? Imaginea asta trebuia să fie susținută și cu fapte, ceea ce nu s-a întâmplat. Mi-a cerut să-i semnez contract de confidențialitate, dar nu a menționat că a pus clauză de 50 de mii euro.

L-aș întreba pentru ce ai nevoie de acest contract, dacă tu nu ai greșit cu nimic și ești curat ca lacrima? Susții că ai fost și ești in continuare corect cu mine, atunci nu ar trebui să-ți fie frică de ce aș putea să spun eu, nu-i așa?! A spus în fața microfonului că eu nu l-am sprijinit, că nu am vrut să-i fiu alături pe unde a antrenat.

Dar a uitat să spună că atunci când el a fost plecat, eu, pe lângă copilul nostru, aveam grijă și de copilul lui mijlociu și de tot ce ține de casă. Trebuia să ne mutăm cu toții?!? A uitat să spună câte oferte de la echipe de lângă București a refuzat, oferte care îi permiteau să fie acasă tot timpul, lângă familie. E mai ușor să dai vina pe altul decât să îți asumi că niciodată nu ai luat deciziile în favoarea celor dragi, ci doar cum îți e ție bine.

Căsnicia noastră, cum a spus el în interviu, s-a destrămat cu 2-3 ani înainte. Este un lucru pe care eu nu îl știam, nu eram ținută la curent că existau probleme între noi. Probabil asta e versiunea spusă în fața cuiva și pe care, din câte văd, încearcă să o susțină fără să țină cont că este o mare minciună.

Atunci când într-o relație sau căsnicie sunt probleme, de obicei, se discută, nu lași persoana de lângă tine să creadă că totul este ok și apoi când te decizi să pleci spui că de ani de zile partenerul tău nu a fost capabil să te facă fericit. Mai ales când adevăratul motiv al despărțirii este relația extraconjugală, începută cu mult timp înainte. Ceea ce s-a întâmplat, a fost un șoc imens atât pentru mine cât și pentru copilul nostru.

A declarat că fiecare ban pe care îl câștiga intra în contul meu. Din nou afirmații spuse pe jumătate. A omis să spună motivul pentru care salariul lui intra acolo și nu în contul lui. Așadar, încercarea lui să se victimizeze poate să aibă succes doar printre oamenii care nu ne-au cunoscut ca un cuplu.

Să te lauzi cum abia aștepți să te însori a treia oară, când încă nici nu ai divorțat oficial, mi se pare penibil. Gândirea `era să mor de două ori, am voie să fac ce vreau fără să îmi pese că asta îi afectează pe cei din jur` este tipică unui om imatur și egoist. Dar aveți o vorbă aici în România: atât îl duce capul”, a scris Margarita Peychinska, pe Facebook.

Florentin Petre a spus că și-a dat demisia de la Ceahlăul Piatra Neamț după atacurile soției: ”M-au afectat foarte mult”

  • Petre a plecat de la Piatra Neamț în noiembrie 2022, iar finalul sezonului precedent, Ceahlăul a promovat în Liga 2.

Acum sunt într-un moment extraordinar de bun și sunt fericit. M-au afectat foarte mult (n.r.- declarațiile soției), de exemplu în legătură cu randamentul pe care-l dădeam la Piatra Neamț. În momentul în care-ți vin lucruri de astea, e normal să te gândești că poți să dai rateuri.

Și, decât să încurc sau să fac vreo greșeală, am zis să mă dau la o parte și să-i las pe alții. I-am lăsat pe locul 3. Nu voiam să stric imaginea clubului, să-mi bat joc de oamenii care investesc bani acolo.

Au mai fost și alte probleme, dar minore. Sunt niște lucruri care mi-au făcut mult rău. E foarte, foarte urât să-ți speli rufele în public”, a declarat Florentin Petre, la podcast-ul ”Tare de tot”, cu Viorel Grigoroiu.

Etichete: florentin petre , margarita peychinska , sotie florentin petre


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Klopp nu s-a mai abținut: cum l-a numit pe Courtois, la doi ani de la finala Real - Liverpool

Verdict dur pentru Simona Halep, după ce nu a fost invitată la Roland Garros. ”Exemplul” Maria Sharapova

Ronald Gavril şi Flavius Biea au cucerit centurile WBC Latino, la Craiova!

Citeşte şi

Florentin Petre n-a uitat! Dinamovistul l-a felicitat pe Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”