Benjamin Mendy înainte de o înfățișare la tribunal / Foto: Profimedia

Momentul în care fotbalistul cu 8 acuzații de viol pe numele său a început să plângă în fața judecătorilor

articol scris de Digi Sport
11.11.2022, 13:03
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Benjamin Mendy (28 de ani) a avut recent o nouă înfățișare la tribunalul din Chester, în cadrul procesului în care a strâns 8 acuzații de viol, una de tentativă de viol și alta de hărțuire sexuală. 

Dacă până acum fotbalistul suspendat de Manchester City a fost "de piatră" în fața magistraților, la ultima înfățișare fostul internațional francez nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. 

Momentul în care Benjamin Mendy a început să plângă în sala de judecată

Conform presei franceze, în timpul audierilor la care procurorul de caz l-a supus pe Mendy, în sala de judecată au fost aduse câteva mărturii scrise ale membrilor familiei fotbalistului. 

În momentul în care acestea au fost citite, campionul mondial nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns în sala de judecată, de față cu cei 12 membri ai juriului.

Galerie Foto

Benjamin Mendy: ”Nu sunt Brad Pitt, dar femeile veneau la mine pentru că sunt fotbalist!”

În cadrul aceleiași înfățișări, fotbalistul a recunoscut că avea o abordare directă atunci când vorbea cu victimele sale, însă în niciun moment nu le-a obligat să facă lucruri pe care nu și le doreau.

Sincer, a fost foarte simplu să cunosc femei după transferul la Manchester City. La început nu știam de ce, dar apoi am realizat că era datorită statutului meu. Am fost direct în legătură cu ce îmi doream.

La acel moment nu m-am gândit că ele s-ar putea supăra. Nu sunt Brad Pitt, dar femeile veneau la mine, nu pentru felul în care arăt, ci pentru că sunt fotbalist.

Am continuat cu petrecerile și îmi plăcea să fiu cu multe femei. De cele mai multe ori, ele veneau la mine, dar uneori le abordam eu.

Când cineva mă refuza, acceptam și mă opream. Îmi place să fiu cu cineva care se bucură să fie cu mine”, a transmis Benjamin Mendy, conform Daily Mail.

Etichete: viol , tribunal , proces , benjamin mendy , agresiune sexuala , tentativa de viol


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

PSG nu se oprește: îi dă lui Kylian Mbappe lovitură după lovitură

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură: ofertă din Europa pentru Edi Iordănescu! Clubul important care-l vrea pe selecționerul României

Laszlo Balint nu se aștepta să fie demis de la Petrolul. Ce mesaj a postat după ce a aflat vestea

Novak Djokovic, decizie radicală după accidentarea care l-a obligat să abandoneze de la Roland Garros

Transfer pentru UCL: Răzvan Lucescu vrea la PAOK un fost jucător de la Barcelona!

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

Ionel Stoica răspunde, după ce Cornel Dinu l-a ironizat în privința sintagmei Generația de Aur! „Eu sunt Pacepa?” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF