Momentul în care impresarul a decis să-l ucidă pe fotbalist. Crima care a șocat o lume întreagă

14.11.2018, 09:24
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Crima care a șocat Brazilia nu este nici pe departe rezolvată. Daniel Correa Freitas a fost torturat, decapitat și cu organele genitale taiate, iar impresarul său, Edson Brittes Jr, este cel care a recunoscut fapta. Cu toate acestea, au mai ieșit la iveală niște detalii. Edson Brittes (foto) ar fi avut câțiva complici la crima comisă.

În zilele trecute, Poliția braziliană a mai arestat trei persoane, care ar fi participat la torturarea și uciderea lui Daniel Correa. David William, Silva, Igor Kin sunt cei trei complici, care ar fi așteptat în mașină pentru ca impresarul să-l aducă pe jucător afară.

Mărturiile a doi dintre aceștia sunt similare, mai puțin cea a lui Eduardo Henrique Da Silva, în vârstă de 19 ani. Acesta a admis că el, împreună cu ceilalți doi, au ieșit din mașină cu intenția de "a-l castra și nu de a-l ucide" pe jucător, care urma să fie legat de mâini și imobilizat.

Cu toate acestea, totul ar fi luat o cu totul altă turnură atunci când impresarul a văzut pozele trimise de jucător, care se lăuda prietenilor în momentul în care era în pat cu soția lui Brittes. Atunci el a deschis portbagajul, toți ceilalți ieșind din mașină pentru a-l ține pe Daniel Correa ca să fie castrat sau să i se taie penisul, însă în acel moment, Brittes a luat un cuțit din portbagaj și l-a înjunghiat în gât pe Daniel Correa.

Le-a cerut apoi celorlalți să-l ajute să transporte cadavrul, dar ei nu au fost de acord.

"Edson continua să-l lovească în gât cu cuțitul, iar unuia dintre băieți i s-a făcut rău. Toți au văzut cum Edson l-a ucis pe Daniel", a spus unul dintre avocați.

Daniel Correa i-ar fi violat soția lui Edson Brittes

Jucătorul ar fi violat-o pe soția agentului, însă portughezii de la Record susțin că între jucător și agent a existat un ”pact”. Un martor a dezvăluit că Brittes l-ar fi invitat pe Correa să se culce cu soția lui. Și Cristiana, nevasta omului de afaceri, a știut ce se va întâmpla.

Totul a luat însă o întorsătură incredibilă atunci când Edson i-ar fi văzut în pat pe cei doi. Impresarul a luat-o razna și l-a omorât pe mijlocașul de 24 de ani, care a fost găsit în Sao Jose dos Pinhais, un oraș din Parana, din sudul Braziliei, într-un tufiș, cu gâtul și organele genitale tăiate.

Ulterior, au apărut poze cu fotbalistul stând în pat cu soția lui Brittes, Cristiana, și zâmbind. Soția impresarului era îmbrăcată în aceeași rochie cu care fusese la petrecerea din club. Pozele au fost recuperate din mesajele trimise de Freitas pe Whatsapp prietenilor, chiar înainte de a fi ucis.

În unul dintre mesaje, în care el apărea lângă Cristiana, a scris: "Pot să dorm aici. Sunt câteva femei care dorm prin toată casa". Unul dintre prieteni a răspuns la mesaj și a scris: "Doarme? Atunci nu poți face nimic, o să te dea afară din casă". Alt prieten a adăugat: "O să te toace, tipul o să vină și o să te bată măr".

Poliția le-a arestat deja pe Allana, fiica celor doi soți, și pe Cristiana după ce a ajuns la concluzia că au încercat să convingă martorii să acopere crima, însă investigațiile continuă.

Etichete: daniel correa freitas , edson brittes , jucator decapitat , jucator ucis brazilia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dan Petrescu, enervat! ”Voi, tot timpul, spuneți ce vreți. Traume sunt pentru voi, nu pentru mine”

Răzbunare pentru Kylian Mbappe: Nasser Al-Khelaifi și-a ales un titular de la Real Madrid!

Exclusiv Ovidiu Popescu, la un pas de U Cluj. Conducătorul clubului a confirmat că tratativele sunt avansate

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Rapid, oferte pentru Juan Bauza şi Karlo Muhar! Dan Şucu e all-in cu transferurile de la Mititelu şi Varga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină