Neymar / Foto: Captură @ Twitter

Neymar a fost "prins" și riscă o amendă de 1 milion de euro

articol scris de Digi Sport
23.06.2023, 13:06
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Lucrările de construcţie la conacul deținut în statul Rio de Janeiro de Neymar au fost întrerupte, pentru "infracţiuni de mediu", ceea ce ar putea atrage o amendă de 1 milion de euro pentru jucător, conform autorităţilor.

"Prins" de autoritățile din Brazilia, Neymar ar putea primi o amendă de 1 milion de euro

"Lucrările erau în curs fără autorizaţie de mediu" pentru luxoasa proprietate a atacantului echipei PSG la Mangaratiba, la aproximativ 120 km vest de Rio de Janeiro, se arată într-un comunicat dat publicităţii.

Autorităţile, alertate de plângerile publicate pe mediile de socializare, au descoperit "diverse infracţiuni de mediu", în special deturnarea unui curs de apă şi extragerea neautorizată de apă dintr-un râu.

De asemenea, au fost depistate excavaţii şi deplasări de pământ neautorizate, precum şi utilizarea unei plaje fără permisiune.

Reprezentanţii lui Neymar nu au făcut niciun comentariu în acest sens.

Aflat sub contract cu PSG până în 2025, atacantul brazilian figurează pe lista cu jucătorii de care echipa pariziană ar fi dispusă să se despartă, însă o eventuală plecare a sa la FC Barcelona pare destul de dificil de realizat, din cauza situaţiei financiare cu care se confruntă în prezent clubul spaniol, acesta fiind de altfel şi motivul principal al deciziei lui Messi de a nu reveni pe Camp Nou.

Neymar speră ca Bruna Biancardi să-l ierte pentru infidelitate: "Nu-mi pot imagina viaţa fără tine" 

Galerie Foto

Neymar (31 de ani), starul de la PSG, a recunoscut public faptul că și-a înșelat iubita, Bruna Biancardi (29 de ani), care este însărcinată.

Recent, presa braziliană a scris că Neymar a avut o aventură cu o bloggeriţă, Fernanda Campos, deşi îşi împarte viaţa cu Bruna Biancardi de mai bine de un an.

În mod surprinzător, Neymar a decis să transmită un mesaj public, în care își cere iertare față de Bruna Biancardi. Starul brazilian recunoaște că a făcut un gest “de nescuzat”, dar speră că Bruna va alege să continue relația cu el.

Neymar se simte "obligat" să facă publică această scrisoare, din moment ce aventura a "devenit publică", şi îşi reafirmă dragostea pentru partenera sa.

Neymar are peste 210 de milioane de urmăritori pe Instagram, platforma pe care a publicat mesajul.

"Fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră.

Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui.

Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea.

Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice.

Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări", a scris Neymar.

Etichete: neymar , rio de janeiro , amenda


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

"Eroul de la Sevilla", impresionat de puștiul din poarta Corvinului. ”O să mai auzim de el”

Dinamo ar putea împărți stadionul ”Arcul de Triumf” cu o nou-promovată în SuperLigă

A plecat după șapte meciuri de la FCSB, iar acum se antrenează în Liga 3. Care este planul său

Citeşte şi

Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”