Neymar a fost la audieri, după ce a fost acuzat de viol

Neymar a rămas mască, după 5 ore de audieri: cine l-a așteptat afară. Fotbalistul a dispărut, după ce a scos câteva cuvinte

14.06.2019, 10:33
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Acuzat de viol de către o tânără de 26 de ani, Neymar a fost ieri la audieri. A petrecut nu mai puțin de 5 ore la poliția din Sao Paolo, scrie Marca. Sursa citată scrie că starul lui PSG a răspuns al toate întrebările și a negat toate acuzațiile care i se aduc.

La plecare, fotbalistul brazilian a făcut o scurtă declarație, după care a refuzat să mai răspundă întrebărilor jurnaliștilor și a dispărut. "Sunt liniştit, apreciez toate mesajele pe care le-am primit până acum, adevărul va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu", a afirmat Neymar.

Neymar, acuzat de viol | A mers la audieri în cârje și a fost așteptat de 200 de fani

Accidentat la glezna dreaptă în timpul partidei dintre Brazilia și Qatar, Neymar a mers la secția de poliție în cârje, fiind însoțit de avocații săi.

A fost pentru a doua oară când starul brazilian a fost audiat. Săptămâna trecută, fotbalistul a mai dat declarații la poliție, la Rio de Janeiro, pentru un presupus delict cibernetic legat de scandalul acuzaţiei de viol la adresa sa.

Ieri, Neymar a avut parte și de o surpriză uriașă: pe lângă reporteri, a fost așteptat la secție și de 200 de fani, care i-au scandat numele.

Neymar, acuzat de viol | Najila Trindade a fost audiată 6 ore

 

Neymar a trebuit să prezinte propria sa versiunea asupra faptelor în presupusul caz de viol asupra manechinului Najila Trindade, 26 de ani, care îl acuză că a agresat-o sexual într-un hotel din Paris luna trecută. Aceasta din urmă a fost audiată la Sao Paulo pe 7 iunie, părăsind comisariatul după 6 ore de declaraţii, după ce i s-a făcut rău.

La rândul său, jucătorul a fost audiat într-o primă fază de poliţie la începutul acestei luni la Rio, prezentându-se la comisariatul de Represiune a crimelor informatice, pentru că a difuzat mesajele schimbate cu reclamanta pe Instagram, pentru a se apăra.

Neymar, acuzat de viol | Brazilienii cred în nevinovăția fotbalistului

Această afacere a declanşat o furtună mediatică în Brazilia. Primii avocaţi ai tinerei Najila Trindade au renunţat la acest caz, explicând că ea a evocat iniţial o agresiune, nu un viol. Ulterior, aceasta le-ar fi oferit versiuni contradictorii anchetatorilor, între două crize de nervi, potrivit unor media braziliene.

Najila Trindade susține că trăiește clipe de coșmar. Brazilianca le-a dezvăluit celor de la Record TV că are atacuri de panică și că a slăbit 10 kilograme într-o săptămână.

Neymar, ce riscă o pedeapsă cu închisoarea, dezminte aceste acuzaţii, iar două treimi dintre brazilienii chestionaţi cu ocazia unui sondaj cred în nevinovăţia sa. El a declarat forfait pentru Copa America după ce a suferit o accidentare la glezna dreaptă, din cauza căreia va fi imobilizat cel puţin patru săptămâni.

Etichete: neymar , viol neymar , najila trindade


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL

Neymar a ales echipa pe care o va susține în meciul Barcelona - PSG

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă