Fabrizio Piscitelli a fost împuşcat în cap într-un parc din Roma sursa foto twitter elconfidencial

Noi indicii în cazul uciderii lui Diabolik, unul din liderii ultras ai lui Lazio. Cum s-a deghizat asasinul pentru a nu fi prins

11.08.2019, 09:21
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Poliţia italiană continuă ancheta referitoare la uciderea lui Fabrizio Piscitelli, cunoscut sub numele de Diabolik şi lider al facţiunii Curva Nord a lui Lazio. Asasinatul a provocat o vâlvă extraordinară la Roma, oraş în care în 2018 au fost doar 10 omucideri. Deocamdată, investigatorii au puţine indicii despre crimă - Piscitelli a fost ucis cu un singur glonţ tras cu un pistol de calibru 7,65 cu care a fost împuşcat de aproape, lângă urechea stângă, într-un parc din Roma. 

Doar doi martori au asistat la eveniment - un tip care făcea jogging şi o femeie care stătea pe o bancă din parc. 

"L-am văzut fugind, a trecut pe aici şi apoi a dispărut după colţ. Cred că mai era cineva care îl aştepta acolo!," a fost declaraţia celui care era în preajmă. 

Asasinul era deghizat ca un tip care făcea jogging

Nici camerele de supraveghere nu au fost de mare ajutor. Se pare că asasinul este un ins îmbrăcat în echipament de jogging pentru a se putea ascunde mai uşor printre cei care alergau la acea oră prin parc. Alţii au spus că avea faţa acoperită, ceea ce întăreşte ipoteza că a fost vortba de un asasin plătit.

Sunt multe semne de întrebare şi în privinţa motivului pentru care liderul ultras se afla în parc în acel moment. Nimeni nu ştie dacă Piscitelli urma să se întâlnească cu cineva sau era aşteptat acolo. Singurele certitudini sunt că a fost împuşcat pe la spate şi era îndsoţit doar de şoferul său, nu şi de bodyguarzii albanezi cu care se deplasa de obicei. Asta denotă că victima urma să se vadă cu o persoană cunoscută şi i s-a întins o capcană.

Ipoteza unui asasinat mafiot este cea mai plauzibilă

Poliţia a intrat în posesia mobilului şi a luat declaraţii de la rude şi prieteni, dar nu a oferit mai multe detalii în acest sens. Crima este investigată de Direcţia Anti-Mafia, fapt ce exclude pista referitoare la o răfuială între galerii. De altfel, poliţiştii au declarat că metoda prin care s-a produs omuciderea are toate datele unui asasinat comis de mafioţi, ca o reglare de conturi.

Versiune ]nt[rit[ de antecedente. Piscitelli, şeful facţiunii Irriducibili, una dintre cele mai violente din Italia, avea un trecut dubios - mai fusese arestat în 2013 în legătură cu traficul de droguri. Iar numele său a fost pomenit printre cei care aveau legături strânse cu capii Camorrei pentru transport de haşiş şi heroină.

"Ceea ce s-a întâmplat nu are legătură cu fotbalul," ar fi spus una din rudele sale.

Înmormântarea lui Fabrizio Piscitelli va avea loc marţi într-un cadru privat, deoarece autorităţile nu au aprobat ca funeraliile să fie publice.

Etichete: serie a , lazio , fabrizio piscitelli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Live Video&Score PSG - Le Havre 1-2, ACUM, pe DGS 4. Oaspeții marchează din nou

Citeşte şi

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

În urmă cu doi ani a fost lăsat să plece, iar acum este propus la Real Madrid. ”Este absolut pregătit”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”