Iker Casillas / Foto: Profimedia

Noi probleme pentru Iker Casillas, după infarctul din 2019! Fostul portar a ajuns din nou la spital

articol scris de Digi Sport
05.05.2021, 17:04
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Fostul portar spaniol Iker Casillas (39 de ani) a ajuns la spital, săptămâna trecută, după ce a acuzat din nou probleme de sănătate.

Noi probleme de sănătate pentru Iker Casillas

Legendarul goalkeeper al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei, retras în urmă cu un an, a mers alături de un prieten la secția de urgență a unui spital din Madrid, miercuri, 28 aprilie, acuzând dureri puternice în zona pieptului, scrie As, care citează Hola.

Problemele lui Casillas au apărut după ce a jucat padel alături de câțiva prieteni. "San Iker" a observat că ritmul cardiac este anormal și a decis să meargă imediat la spital.

După mai multe investigații, medicii au stabilit că nu a fost vorba de un infarct, iar Casillas a părăsit spitalul la câteva ore distanță.

Iker Casillas a jucat ultima oară într-o partidă oficială în aprilie 2019, când evolua pentru FC Porto. La începutul lunii mai a acelui an, portarul suferea un infarct în timpul unui antrenament, iar ulterior decidea să-și încheie cariera.

Iker Casillas a suferit un infarct în 2019

Iker Casillas a trecut, în mai 2019, printr-una dintre cele mai grele încercări din viață. Legenda lui Real Madrid a suferit un infarct în timpul unui antrenament la Porto.

Fostul portar spaniol a fost atunci operat de urgență, reușind să treacă peste dificultăți. Acum, la peste un an și jumătate de la acel moment, Iker Casillas a povestit, detaliat, cum a resimțit problemele și care au fost stările sale, înainte să facă infarctul.

Când am venit la antrenament m-am simțit greu, ceva ciudat de parcă aș fi avut o alergie... I-am spus medicului de la echipă să-mi dea ceva, o pastilă, aveam o durere mare în piept.

Nu știam ce se întâmplă cu mine, dar știam că e ceva serios. Mi-era teamă că nu o să fac față. Era ca și cum ești într-o piscină și vrei să ieși, dar nu mai poți. M-am panicat, parcă mă scufundam tot mai tare și atunci i-am strigat medicului să cheme ajutoare, că mi-e foarte rău!”.

Niciodată nu mi-am imaginat că aș putea suferi un infarct. Medicul care mi-a făcut electrocardiograma, mi-a spus că tocmai am avut un atac cardiac. 'Acum o să-mi deschideți pieptul?', l-am întrebat. Mi-a pus un cateter, m-au supus la alte teste și când mi-au introdus lichidul de contrast am început să am greutăți.

Ardeam parcă tot și nu-mi mai simțeam deloc corpul. I-am zis doctorului că nu mai suport! Mi-a răspuns că este normal și că durează doar 30 de secunde”, a dezvăluit Iker Casillas, potrivit Marca.

Etichete: iker casillas , probleme sănătate casillas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Citeşte şi

Iker Casillas a numit cele mai bune două echipe din lume

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”