Adelina Nica a avut o relație cu Mihai Costea / Foto: Sport Pictures, Instagram @adelinanica

"Nu dau doi bani pe lacrimile lui!" Unde a ajuns să stea Mihai Costea după ce a fost dat afară din casă de mama copilului său

articol scris de Digi Sport
17.06.2022, 09:15
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Ajuns la 34 de ani, Mihai Costea, fostul atacant al Universităţii Craiova şi al celor de la FCSB, trece printr-o situaţie delicată.

Fotbalistul care a evoluat ultima dată la Progresul, în Liga a 4-a, a fost dat afară din casă de mama copilului său. Adelina Nica are un copil de 10 luni cu Mihai Costea, dar relaţia dintre ei s-a încheiat.

Adelina Nica s-a despărțit de Mihai Costea: "Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui"

Galerie Foto

Mama copilului celui poreclit "Nilă" susţine că fotbalistul nu se implică material în creşterea copilului.

”Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur”, a afirmat Adelina Nica, pentru Fanatik.

”Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă. Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație”, a mai afirmat Adelina Nica, pentru sursa citată.

Adelina Nica l-a dat afară din casă pe Mihai Costea: "El acum stă la Alex Bodi"

Galerie Foto

Fostul manechin susţine că Mihai Costea se află într-o situaţie delicată din toate punctele de vedere.

”El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile. Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic.

”Copilul are 10 luni, iar lipsa lui de implicare morală și financiară l-a făcut pe Costea să nu îl vadă. Nimic altceva. Când un copil e mic, sunt cheltuieli uriașe, iar el nu înțelege asta. Dar nu îl doare gura să se plângă că nu își vede copilul… Dar să pună mâna să muncească și el pentru copil nu poate…El acum stă la Alex Bodi. Dar nu învață nimic de la Alex, îți trebuie creier pentru asta. Nu sunt supărată, sunt realistă, nu mai vreau să mă ascund după deget când vine vorba de el”, a mai precizat Adelina Nica.

”La botez însă… a venit cu cămașa de pe el. E adevărat, totul a pornit de la mine, l-am dat afară din casă. Dar stătea la mine, dar nu aveam cum să întrețin și bărbat, și copil, și casă, și bonă… Totul să plătesc eu, iar el mai era și obraznic pe deasupra, avea impresia că i se și cuvine totul”, a încheiat Adelina Nica.

Mihai Costea a evoluat în primăvară la Progresul Spartac

Mihai Costea (34 de ani) a revenit de curând în fotbalul românesc, după ce timp de aproape un an, de când a încetat colaborarea cu Chindia Târgoviște, era liber de contract.

Costea a semnat în primăvară cu Progresul București, ocupanta locului secund din al patrulea eșalon al României.

Costea a trecut astfel de la salarii de zeci de mii de euro, la 300 de lei la victorie, însă fostul jucător de la FCSB spune că a dorit să joace pentru echipa din Liga 4 din pasiune.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Costea, potrivit Transfermarkt.com
  • 1.4 milioane de euro i-a costat Costea pe cei de la FCSB în anul 2011, în momentul transferului de la U Craiova 1948

Etichete: mihai costea , adelina nica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”