Vlăduța Lupău și Neymar / Foto: Instagram@vladutalupau

Obiectul ”de colecție” care a făcut posibilă întâlnirea dintre Vlăduța Lupău și Neymar + tatăl fotbalistului a intervenit

articol scris de Digi Sport
24.10.2021, 17:31
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Vlăduța Lupău a ”cucerit” internetul în această săptămână, după ce a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii alături de Neymar.

Cântăreața a fost prezentă la Paris pentru meciul dintre PSG și RB Leipzig, 3-2 în grupele Champions League, și a reușit să se întâlnească, în tribune, cu Neymar și să imortalizeze momentul despre care spune că a reprezentat ”îndeplinirea unui vis”.

Galerie Foto

Adrian Rus a dezvăluit cum a ajuns Vlăduța Lupău să se întâlnească cu Neymar

Momentul de pe ”Parc des Princes” a fost unul inedit, întrucât rare sunt episoadele în care un fan reușește să ajungă la loja unui fotbalist.

Adrian Rus, iubitul Vlăduței Lupău, fost portar la U și CFR Cluj, retras în urmă cu un an și jumătate, a dezvăluit că tricoul purtat de cântăreață, unul ediție-limitată, dar și tatăl lui Neymar, care le-a cerut stewarzilor să-i lase pe români să treacă, au făcut posibilă întâlnirea.

Ea a ținut foarte mult să meargă la meci. Am cumpărat biletele, și-a cumpărat tricoul din banii ei, am mers la meci și a fost extrem de dezamăgită când a auzit că nu joacă Neymar. Am zis, totuși, să mergem la meci, iar la meci ea era cu ochii după Neymar.

La un moment dat, cineva i-a trimis un mesaj pe Instagram și i-a spus că Neymar e acolo. Vlăduța l-a văzut în tribună și m-a întrebat dacă nu putem să mergem să facă o poză cu el, de la distanță sau măcar să apară în cadru.

Am mers și, când am făcut poză, atunci s-a uitat Neymar și a făcut semnul păcii. Ea s-a întors, i-a făcut cu mâna, dar el n-a mai făcut niciun gest. La pauză, i-am zis Vlăduței că acum e momentul să-și îndeplinească acest vis.

La tribuna oficială e foarte greu să ajungi, sunt câte doi-trei bodyguarzi. L-am văzut, l-am strigat, dar nu ne-a văzut pentru că era foarte multă lume. Din câte am înțeles, el n-a mai făcut poze cu nimeni de când a început pandemia.

Eu cred că ea a avut norocul acesta datorită tricoului pe care-l purta. E un tricou ediție limitată, în care Neymar a jucat și, probabil, i-a atras atenția. La un moment dat, l-am văzut pe tatăl lui, care i-a făcut cu mâna Vlăduței și, când s-a uitat spre mine, l-am rugat dacă se poate să facă o poză. A spus să meargă la tribuna oficială. Când am vrut să urcăm acolo, bodyguarzii nu ne-au lăsat, dar le-a făcut un semn tatăl lui Neymar.

A luat-o de mână, a dus-o în loja lor, a ieșit Neymar și au făcut poză. Eu n-am avut acces, doar am întrebat dacă pot să merg mai aproape ca să pot face poza, dar mi s-a spus că nu și au făcut ei pozele”, a povestit Adrian Rus, potrivit Cancan.

Vlăduța Lupău / Foto: @vladutalupau

”Vis îndeplinit” pentru Vlăduța Lupău

La scurt timp de la întâlnirea cu Neymar, Vladuța Lupău a postat fotografiile pe rețelele socializare și a transmis că i s-a îndeplinit un vis.

Am primit mii de mesaje și comentarii în care v-ați bucurat pentru mine. Ceea ce mi s-a întâmplat mie ieri e vis devenit realitate. Mi se pare că este o șansă de unu la un milion să te apropii de o vedetă. Toți prieteni mei apropiați s-au bucurat pentru mine, știau cât de mult îmi doresc această întâlnire. Vă zic sincer, am încercat prin mulți oameni să ajung și nu s-a putut, deși am avut promisiuni. Norocul nu-l poți lua la om.

Lucrurile frumoase se obțin greu, chiar foarte greu. Mi-am cumpărat bilete la meci foarte greu, nu puteam să le plătesc pentru că biletele la PSG se cumpăra doar cu card de Franța. Pe urmă, biletul a fost o altă coincidență.

L-am cumpărat chiar pe rândul 0, chiar lângă teren, ca să pot vedea de aproape jucătorii. Iar coincidență este că Neymar are loja lui oficială fix în spatele meu. Putea să fie 10 metri în stânga sau în dreapta, dar a fost fix pe același rând, doar că în spatele meu. Și el n-a jucat. Vreau doar să vă zic că a fost un vis devenit realitate", a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Etichete: neymar , psg- rb leipzig , vladuta lupau , adi rus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică s-a întâlnit cu Dan Șucu și a tras concluzia despre acționarul Rapidului: ”Vă spun doar atât”

Live Score&Video Chelsea - Tottenham 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Chalobah a deschis scorul. Drăgușin, pe banca de rezerve

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

Claudiu Keșeru e convins, după ce FCSB a câștigat titlul: ”E momentul să plece”

Citeşte şi

Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL

Neymar a ales echipa pe care o va susține în meciul Barcelona - PSG

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”