Mario Iorgulescu / Foto: Facebook @Mario Iorgulescu

Oficial: Mario Iorgulescu, pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă. Procurorii s-au dus la spital, în Italia

28.10.2019, 19:41
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă. Procurorii italieni s-au dus la spitalul din Italia, unde fiul președintelui LPF este internat și i-au comunicat acest aspect, la solicitarea omologilor din România.

Totul vine după ce Iorgulescu Jr. s-a trezit din comă, în urma accidentului rutier pe care l-a provocat pe 8 septembrie, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr de 25 de ani, care era și tată.

În acest moment, există mai multe variante pentru audierea sa. Una ar fi ca Mario Iorgulescu să fie audiat prin comisie rogatorie, însă există posibilitatea și ca procurorii din România să se deplasaze în Italia. O altă variantă ar fi ca aceștia să aştepte ca Iorgulescu să revină în ţară.

De la data de 8 septembrie, când s-a produs accidentul și până pe 20 septembrie, când Mario Iorgulescu a fost transferat de la spitalul Elias la un alt spital din Italia, ancheta procurorilor a fost in rem.

Astfel, Mario Iorgulescu este cercetat penal pentru ucidere din culpă și conducerea autoturismului sub influența alcoolului și a drogurilor.

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost dus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

Aflat la volanul unui autoturism marca Aston Martin, în valoare de 300.000 de euro, tânărul de 24 de ani a a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 25 ani, care a murit pe loc.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În urma impactului, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat la spital. Poliţia a anunţat încă de atunci că pe numele vinovatului va fi deschis un dosar penal.

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul accidentului

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a consumat cocaină, când a fost implicat în accidentul care a dus la decesul unui tânăr de 24 de ani.

”Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Aceeași sursă susține că fiul președintelui LPF a fost depistat pozitiv pentru cocaină.

Etichete: mario iorgulescu , accident mario iorgulescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”