Rene Higuita, în 1990, în meciul cu Camerun/ foto: Getty Images

"Pablo Escobar a fost prietenul meu! M-au hărţuit pentru că nu le-am spus unde se ascunde!" Dezvăluirile lui Rene Higuita

05.06.2020, 17:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Rene Higuita este celebru pentru isprăvile lui de pe teren, unde a inventat şi acea paradă incredibilă numită "the scorpion kick", dar şi pentru relaţia cu unul din cei mai faimoşi baroni ai drogurilor, Pablo Escobar

Goalkeeperul columbian a avut de pătimit de pe urma prieteniei cu cel supranumit Regele cocainei - Higuita a fost chiar arestat şi a stat la închisoare deoarece era suspectat că a fost implicat într-o răpire de persoane. 

"Autorităţile din Columbia m-au somat să le dezvălui locul în care se ascunde Pablo Escobar, m-au ameninţat că mă bagă la închisoare dacă nu le spun.

Ştiau că sunt nevinovat, dar începuse persecuţia împotriva celor care îl cunoşteau. Eu eram considerat un amic de-al lui deoarece îl vizitasem când era după gratii.

Le-am spus că nu ştiu nimic şi chiar dacă aş fi ştiut nu le-aş fi zis! Era treaba poliţiei, nu a mea să-l prindă.

Eu îi eram recunoscător lui Pablo Escobar pentru ce făcuse pentru fotbal. Lumea a uitat cât de mult a ajutat acest sport, lumea a uitat că a fost deputat," a povestit Higuita pentru Fox Sports.

Pablo Escobar a avut o avere considerabilă 

Poreclit El Loco, portarul ajuns acum la 53 de ani, crede că este judecat greşit pentru prietenia sa cu Pablo Escobar.  

"Dacă fac o poză cu un politician, lumea zice că am intrat în politică, dacă fac poze cu cei din guerilla, sunt rebel, dacă mă întâlnesc cu Pablo Escobar sunt traficant de droguri.

Dar, deşi sunt o persoană religioasă, nimeni nu mi-a spus că sunt un bun catolic dacă fac o fotografie cu Papa!," a adăugat Higuita. 

Pablo Escobar a fost cel mai bogat criminal din istorie - ucis pe 2 decembrie 1993 după ce a fost urmărit de Search Bloc, o echipă specială care- supraveghea mişcările, el poseda cel puţin 30 de miliarde de dolari, sumă care ar avea valoare dublă în zilele noastre. 

Etichete: rene higuita , pablo escobar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă