Royston Drenthe, aici lângă Robinho și Sneijder, după un gol într-un meci Real vs. Atletico, în 2007/ foto: Profimedia

Petreceri, poker și avioane private: cum a ajuns falit un ex-star de la Real Madrid, la 33 de ani, după o carieră ratată în rap

articol scris de Digi Sport
03.12.2020, 20:44
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Fost copil minune al fotbalului olandez și mare speranță a lui Real MadridRoyston Drenthe (33 de ani) s-a retras în 2016 din activitate ca să se dedice unei cariere în muzica rap, iar acum are mari probleme cu banii.

Povestea de viață a lui Royston Drenthe: de la Real Madrid în rap și actorie, acum falit

Galerie Foto

În 2007, Real Madrid plătea 14 milioane de euro pentru omul de bandă stângă născut la Rotterdam. Din păcate pentru el, Drenthe nu a confirmat în capitala Spaniei. În cinci ani, a jucat de 46 de ori, fiind împrumutat la Hercules Alicante și Everton, apoi vândut, în 2012, la Alania Vladikavkaz.

După mai multe aventuri nereușite, în Anglia, Turcia și Emiratele Arabe Unite, Royston Drenthe a decis să pună punct carierei de fotbalist. S-a apucat de rap, unde a activat sub numele de Roya2Faces.

În 2018, a revenit în fotbal. A jucat un sezon pentru Sparta Rotterdam, iar din 2019 evoluează pentru o echipă de amatori, Kozakken Boys, în a treia ligă. În acest an, ex-jucătorul a debutat și în cariera de actor, cu un rol într-un serial olandez (”Mocro Maffia”) despre mafia traficului de cocaină din Amsterdam. 

Lucrurile nu au ieșit cum trebuie pentru Drenthe, care zilele trecute a fost declarat falit de un tribunal din orașul Breda. 

  • O singură selecție are Drenthe pentru Olanda

Cum a risipit Royston Drenthe o avere la Madrid: ”Habar nu aveam că trebuie să plătești!”

Într-un interviu pentru publicația Voetbalzone, fostul jucător de la Real Madrid s-a arătat încrezător că lucrurile se vor rezolva. 

Cu un salariu de trei milioane de euro pe an în perioada petrecută în Spania, Drenthe a povestit că o mare parte din bani (1,2 milioane de euro) ajungeau la impresarul său. ”Avea totul sub control, atât de viclean”, a zis olandezul.

Sursa citată notează că ex-fotbalistul cheltuia o grămadă de bani pe avioane private între Madrid și Rotterdam, unde venea pentru a lua parte la diverse petreceri. În 2018, Royston Drenthe își amintea că mergea la turnee de poker și arunca sume importante, ”fără să pună multe întrebări”.

”Madridul e un oraș frumos. Multe restaurante, multe petreceri, multe fete frumoase. E plin de tentații, mai ales când ești tânăr jucător la Real. Dacă nu ești concentrat... 

Odată am mers cu un prieten la cazino și ne-am întâlnit cu două fete. Toți patru ne-am dus la un hotel și ne-am distrat grozav. La sfârșit, a apărut o problemă. Ne-au cerut câte o mie de euro. Habar nu aveam că trebuie să plătești”, povestea olandezul în 2017, într-un interviu pentru Marca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces)

Etichete: real madrid , royston drenthe , roya2faces


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Foto Românul care s-a fotografiat cu Florentino Perez. ”Cel mai bun președinte din lume”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”