Dan Petrescu / Foto: Captură Digi Sport

Petrescu n-a ţinut cont că e meci caritabil cu Dinamo Kiev. "Acum a venit fratele lui Kovacs, vine sora, apoi băiatul"

articol scris de Digi Sport
21.04.2022, 11:14
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj şi Dinamo Kiev au jucat un meci amical, miercuri seară, pe stadionul campioanei României, în urma căruia fondurile strânse vor fi donate celor care luptă împotriva Rusiei invadatoare. Scorul final a fost 0-0, iar pe arenă au fost peste 5.000 de oameni.

Chiar dacă a fost un amical, fără nicio importanţă sportivă, Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, s-a plâns de delegarea lui Szabolcs Kovacs, fratele lui Isvan Kovacs, arbitrul care a condus CFR Cluj-FCSB, scor 0-1.

Atât Petrescu, cât şi Balaj, preşedintele ardelenilor, au contestat arbitrajul lui Istvan Kovacs, lăudat însă de toţi ceilalţi specialişti din fotbal.

Dan Petrescu a contestat delegarea lui Szabolcs Kovacs, chiar dacă a fost un meci amical

"Nu cred că ar fi bine să vorbim foarte mult despre partidă, nu am venit aici ca să vorbim despre meci. E clar că, indiferent dacă este un meci caritabil sau joci un meci în faţa blocului, cred că dacă eşti profesionist vrei să câştigi. Dar nu rezultatul era important astăzi, sunt fericit că am reuşit să facem şi noi ceva pentru pace şi pentru poporul ucrainean.

Cred că meritam victoria, dar asta e, echipa Dinamo Kiev este o echipă foarte bună, a şi câştiggat toate meciurile în amicale. Şi astăzi a jucat foarte bine, dar per total nu știu dacă au avut vreun șut pe poartă. Cred că am avut și două, trei penalty-uri, dar penalty-uri nu am mai primit nici amicale, nici oficiale.

Galerie Foto

Dan Petrescu: "Ok, e meci amical, dar dacă e penalty, mă, băiatule, dă, mă, penalty că a fost clar! Două au fost la aceeași fază.

Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum, a fost Kovacs (n.r. Istvan), următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata lui Kovacs sau băiatul. Și după aia o continuăm... Ok, e meci amical, dar dacă e penalty, mă, băiatule, dă, mă, penalty că a fost clar! Două au fost la aceeași fază.

Ce dacă e meci charity? Dacă ei aveau şi nu le dădea, ziceam bravo, tată! Dacă nu mi-ai dat mie, de ce nu mi-ai dat?!

Dar nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce a făcut meciul praf cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40 sau cât a fost. Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar, sincer, nu înțeleg logica acestei delegări.

Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru el şi pentru fratele lui... Deja ați comis-o, ne-ați curățat.

Lăsați-ne şi pe noi în pace, să jucăm fotbal. Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primește! Noi n-am mai primit un penalty nu mai ştiu de când”, a afirmat Petrescu, la conferința de presă de după meci, în care s-a declarat total mulţumit de jucătorii săi, inclusiv de cei intraţi pe parcurs.

Spectacol impresionant înaintea meciului CFR Cluj-Dinamo Kiev

Înaintea meciului, au cântat mai mulţi artişti autohtoni şi din Ucraina, cum ar fi  Vlăduța Lupău, Adela Todoran, Dorofeeva, Kateryna Pavlenko, Julia Sanina și Ruslana.

Vlăduța Lupău, soția lui Adrian Rus, fostul portar al CFR-ului, a explicat că au existat momente emoționante înaintea meciului, iar Julia Sanina a plâns.

Când am ieşit de pe teren, am văzut lacrimi pe faţa ei. Mă gândesc că trăieşte categoric mult mai intens sentimentele. Probabil are pe cineva acolo şi ştie mai bine ce se întâmplă la ei", a afirmat artista după meci. De altfel şi un jucător al lui Dinamo, Oleksandr Karavaev (29 de ani), a început să plângă după ce a dat declaraţii.

Etichete: dan petrescu , vladuta lupau , amical cfr cluj dinamo kiev , razboi in ucraina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Transfer definitiv pentru Ionuț Radu! Anunțul venit din Italia

”Nu trebuie să le fie rușine! Nu am ce să le fac”. Cu ce se ocupă copiii unui fost mare internațional român

Video Gheorghe Hagi și Dan Petrescu, primul duel după conflictul de anul trecut. ”Există mereu miză”

FC Botoșani vrea un jucător de la FCSB: ”S-a învățat cu 12-15.000 de euro”

Citeşte şi

Dan Petrescu a pregătit lista de achiziții pentru sezonul următor! Clujenii îl vor pe fotbalistul de 900.000 de euro

Oficial Jucătorul așteptat cu un salariu de 14.000€ la CFR Cluj a rămas liber de contract

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”