John Terry / Foto: Profimedia

Planul lui John Terry. Cum vrea să se implice la Chelsea. ”Înțeleg cât de important e ADN-ul nostru”

articol scris de Digi Sport
20.03.2022, 12:39
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

John Terry (41 de ani), fost căpitan al lui Chelsea, vrea să se implice în sprijinirea clubului londonez, după de Guvernul Britanic a aplicat sancțiuni dure din cauza relației apropiate pe care Roman Abramovich (55 de ani), patronul echipei, ar avea-o cu Vladimir Putin (69 de ani), președintele Rusiei.

Roman Abramovich a anunțat pe data de 2 martie că vinde clubul Chelsea, iar ofertele au fost deja depuse până pe data de 18 martie, termenul limită stabilit de Raine Group, banca responsabilă cu gestionarea propunerilor venite pe numele clubului din Londra.

Planul lui John Terry. Cum vrea să se implice la Chelsea. ”Înțeleg cât de important e ADN-ul nostru”

Dacă marile grupuri de afaceri au propus sume de ordinul miliardelor de euro, John Terry, fost fotbalist la Chelsea și Lord Sebastian Coe, împreună cu Sir Martin Broughton, fostul președinte al lui Liverpool, sunt gata să ofere 300 de milioane de euro pentru o anumită parte din clubul deținut de Roman Abramovich.

John Terry a postat un mesaj pe rețele sociale în care prezintă modul în care vrea să se implice la formația de pe Stamford Bridge, alături de fanii clubului ”albastru”.

John Terry: ”Înțeleg cât de important este ADN-ul nostru”

”Chelsea a fost o parte atât de importantă a vieții mele timp de 22 de ani.

Vreau să văd istoria și moștenirea clubului protejate pe măsură ce intrăm într-o nouă eră cu oameni care au aceeași viziune pe termen lung, de a construi cel mai bun club de fotbal din lume și înțeleg cât de important este ADN-ul nostru.

După ce m-am întâlnit și am auzit despre ce este vorba în consorțiul True Blues, am înțeles. Ei sunt un grup de fani ai lui Chelsea și deținători de abonamente de sezon care au creat un concept ce va completa și va ajuta orice ofertant care vrea să conducă clubul, adăugând în același timp o conexiune cu fanii și implicarea acestora în consiliu.

Această structură inovatoare este concepută pentru a include toți fanii Chelsea și pentru a ne proteja clubul. Sunt recunoscător pentru timpul și sprijinul acordat de proprietarii Chelsea Supporters’ Trust în acest sens și sperăm că vom aduce investitori în noua structură a clubului”, a transmis John Terry, pe Twitter.

  • John Terry a evoluat timp de 17 sezoane pe Stamford Bridge, în perioada 2000-2017, pentru prima echipă.
  • Cinci sezoane a mai bifat Terry la grupele de juniori ale lui Chelsea din 1995 până în 2000, după ce a fost adus de la West Ham

Acum, după ce toate ofertele au fost făcute, rămăne de văzut în mâinile cui va ajunge destinul clubului care a câștigat sezonul trecut Liga Campionilor.

Chelsea a reușit să se califice în actualul sezon în sferturile Ligii Campionilor după 2-0 şi 2-1 cu formaţia franceză Lille.

Etichete: chelsea londra , john terry , roman abramovich


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”