Javier Zanetti, fostul fundaș al celor de la Inter / Foto: Profimedia

Poveste memorabilă cu legendarul Javier Zanetti și Marius Niculae: "Mamă! A fost un moment incredibil"

02.01.2023, 13:27
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Marius Niculae (41 de ani) a povestit un episod special în care a fost implicat legendarul fost jucător al lui Inter Milano, Javier Zanetti.

Pe atunci, fostul atacant evolua la FC Vaslui, iar moldovenii au jucat la Piatra Neamț, contra italienilor.

Marius Niculae, întâmplare specială cu Javier Zanetti

Confruntarea a reprezentat partida cu numărul 600 pentru Javier Zanetti în tricoul lui Inter Milano, ocazie specială pentru sud-american, care a vrut să păstreze o amintire de la acest eveniment.

Argentinianul a luat o minge și i-a rugat pe toți jucătorii, inclusiv pe Marius Niculae, căpitan al celor de la FC Vaslui atunci, să o semneze.

"Apropo de Zanetti, era la meciul 600 la partida de la Piatra Neamț, când eram la FC Vaslui. M-a rugat, a venit la mine, că eram căpitan, să semnăm mingea pentru această ocazie specială.

Mă uitam așa și-mi ziceam: 'Mamă, a venit Zanetti la mine să-mi ceară să-i semnăm mingea cu meciul 600'. A fost un moment incredibil", a povestit Marius Niculae, la Digi Gol.

Marius Niculae, despre Cristiano Ronaldo: ”Să vedem dacă nu s-a supărat după declarațiile mele”

Cristiano Ronaldo va evolua în Arabia Saudită până în vara anului 2025, timp în care va încasa aproximativ 500 de milioane de euro. Cu o săptămână înainte ca transferul să se materializeze, Niculae a transmis că portughezul caută să se îndrepte către o carieră în cinematografie după ce se va lăsa de fotbal, dar a dat și câteva detalii picante despre CR7, din perioada în care erau coechipieri la Lisabona.

Întrebat de moderatorul Andrei Tivilichi dacă așteaptă un tricou de la Cristiano Ronaldo cu însemnele lui Al-Nassr, Marius Niculae a spus, mai în glumă, mai în serios, că așteaptă să afle mai întâi dacă lusitanul ”a pus la suflet” cuvintele sale, care au fost preluate și în presa din străinătate.

Să vedem dacă nu s-a supărat după declarațiile mele de la Digi, care au apărut și în Spania. Am fost preluat de Record din Portugalia și AS din Spania”, a spus Marius Niculae zâmbind, la emisiunea Digi Gol.

Etichete: marius niculae , fc vaslui , inter milano , javier zanetti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fullkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Video Lovitura primită de PSG în prima repriză a meciului cu Borussia Dortmund

Citeşte şi

Italienii au reacționat, după ce s-a aflat ce propunere a primit Cristi Chivu de la o cvadruplă câștigătoare UCL

Galerie Foto Cine e bruneta care a atras toate privirile la fiesta lui Inter. ”Ai petrecut?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă