Ronaldinho / Foto: Getty Images

Foto Prima imagine cu Ronaldinho în închisoare, postată de un jurnalist paraguayan

09.03.2020, 12:33
  • Fotbal: Moldova - Ucraina, marți, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: Portugalia - Irlanda, marți, 21:45, DGS 1

Ronaldinho şi-a regăsit zâmbetul în închisoarea din Paraguay, unde se află după ce a intrat cu documente false pe teritoriul statului sud-american.

Hernán Rodríguez, un jurnalist paraguayan de la postul de radio Unicanal, a publicat pe contul de twitter prima fotografie cu fostul star brazilian în calitate de deţinut, în care Ronaldinho nu pare foarte afectat de ceea ce i se întâmplă.

Ronaldinho şi fratele său, Roberto, au fost transferaţi sâmbătă la o închisoare din capitala Asuncion, după ce ordinul de arestare preventivă a fost semnat de un judecător de la Palatul Justiției.

Cei doi se află în „Quadrilateral”, un sector situat la ultimul etaj al clădirii principale, care găzduiește ofițeri de poliție cu procese judiciare, precum și politicieni cercetați pentru corupție și traficanți de droguri.

Judecătoarea Clara Ruíz Díaz este cea care ar fi decis ca fostul mijlocaş al Barcelonei şi Milanului să fie anchetat în stare de arest, deoarece ar exista pericolul ca acesta să plece din ţară în timpul anchetei.

Ronaldinho poate sta maximum şase luni în detenţie preventivă 

Perioada maximă de detenţie preventivă în Paraguay este de şase luni.

Ronaldinho şi fratele său, Roberto Assis, au fost reţinuţi vineri, pentru folosirea de paşapoarte false, la numai câteva ore după ce fuseseră eliberaţi.

Fostul "Balon de Aur" fusese eliberat vineri, după un interogatoriu de şapte ore, în faţa unui judecător. Parchetul a anunţat ulterior, pe contul de Twitter, că a emis un mandat de arestare şi a solicitat plasarea în detenţie a celor doi, care au fost puşi la dispoziţia ministrului public.

Ronaldinho şi Roberto Assis au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi, însă au devenit obiectul unei anchete judiciare, după confiscarea unor paşapoarte false din camera lor de hotel din Asuncion.

Procurorul care se ocupă de caz, Federico Delfino, a cerut vineri renunţarea la acuzaţii pentru cei doi, "cu condiţia ca ei să recunoască faptul că au comis infracţiunea de care sunt acuzaţi, adică deţinerea de documente false".

Comisarul Gilberto Fleitas susţine că Ronadinho a primit paşapoartele false de la agentul brazilian Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat.

"Cei doi au fost înşelaţi atunci când li s-au oferit documente paraguayene false. Informaţiile furnizate sunt foarte utile pentru demantelarea unei grupări criminale specializate în confecţionarea de acte false", a adăugat procurorul.

Fostul atacant brazilian a rămas fără paşaport la finalul anului 2018, după ce justiţia braziliană i l-a confiscat şi l-a amendat cu 2,5 milioane de dolari (2,25 de milioane de euro) pentru un proiect imobiliar ridicat într-o arie protejată. Sud-americanul nu a achitat amenda primită.

Ronaldinho a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, şi s-a retras din fotbal în ianuarie 2018.

Fostul star al lui PSG, Barcelonei şi Milanului a cucerit "Balonul de Aur" şi Cupa Mondială cu naţionala Braziliei.

Etichete: ronaldinho , ronaldinho arestat , ronaldinho inchisoare paraguay


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu că este nevinovat și a primit o ultimă lovitură

Un bărbat din Missouri, SUA, care urmează să fie executat marți pentru uciderea fostei iubite își susține și pe ultima sută de metri nevinovăția. „Nu poți arăta remușcări pentru ceva ce nu ai făcut”, a spus el pentru presa locală.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

După răsturnări spectaculoase de situație, au fost anunțate rezultatele finale ale alegerilor. Ropote de aplauze în sală

Exclusiv Louis Munteanu ar fi ales între Rapid și FCSB! ”Un jucător care vrea un anumit confort”

"Băi, Hagi, băi! Ăsta e caracter?" Scene regretabile la sosirea "Tricolorilor" la hotelul din Germania

Îl recunoști? A fost căpitan în Liga 1, iar acum și-a spulberat concurența: a câștigat alegerile cu 89% din voturi

"Să semneze și să plece!" Răsturnare de situație la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce salariu are Viorel Moldovan la Rapid. De trei ori mai mult față de Mihai Stoica

Un ”Tricolor” a fost criticat dur, chiar înainte de EURO: ”Nu ai voie! Dacă era la nea Piți, îl trimitea acasă”

Exclusiv Are 3 titluri în Liga 1 și a spus cum a câștigat al doilea mandat de primar: ”Nu am promis nimic”

A refuzat să joace pentru România, iar acum e aproape de a doua cea mai titrată echipă din Europa

Citeşte şi

”Figo nu a venit! Ronaldinho cerea 150.000€”. Gică Popescu a vorbit despre absenții de la meciul Generației de Aur

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZAdrian Mutu, reuniune cu toți cei 4 copii. Adriana a împlinit 18 ani, Maya îi seamănă perfect, Mario și Tiago, parteneri de distracție

FILM NOWSalma Hayek, joacă în costum de baie, printre valuri. Nici doborâtă de marea agitată nu-și pierde farmecul: "Vreau să fiu eu valul"

Transferul cu care Dan Petrescu vrea să dea lovitura de titlu! Vândut de Gică Hagi în Franța, acum țintă pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Noul Nadal, câștigător al Roland Garros, nu se dopează dar folosește metode tradiționale! Sticluțele speciale conțineau "oțet de murături" citeşte ştirea pe ziare.com

Permis de conducere reînnoit în fiecare an și alte modificări. Se schimbă Codul Rutier pentru șoferii spanioli citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”