Dani Alves, acuzat de agresiune sexuală / Foto: Marca

Raportul care îl incriminează pe Dani Alves! Camerele video au surprins comportamentul fotbalistului

articol scris de Digi Sport
16.02.2023, 10:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Fotbalistul brazilian Dani Alves (39 de ani) este arestat preventiv în Spania, din 20 ianuarie, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului trecut.

Dani Alves află astăzi dacă rămâne sau nu în arest preventiv

Dani Alves este acuzat de o femeie în vârstă de 23 de ani că ar fi violat-o în clubul de noapte Sutton din Barcelona, la 30 decembrie 2022.

În plus, două femei au depus mărturie în favoarea presupusei victime, confirmând varianta prezentată de ea privind faptele comise de către Dani Alves. Cele două martore, care sunt prietene cu presupusa victimă, au susținut că fotbalistul brazilian le-a abordat și pe ele, făcându-le avansuri sexuale.

Tribunalul din Barcelona va decide astăzi prelungirea sau nu a arestului preventiv în cazul lui Dani Alves, după recursul formulat de apărarea sa, în care se solicită punerea în libertate.

Avocații lui Dani Alves au propus măsuri preventive în cazul fotbalistului brazilian: retragerea paşaportului, prezentarea zilnică în faţa organelor legii şi obligația de a purta o brăţară electronică de monitorizare.

Poliția a reconstituit firul evenimentelor din 30 decembrie 2022. Comportamentul lui Dani Alves, suspect 

Între timp, presa spaniolă anunță că raportul întocmit de Poliție (Mossos d'Esquadra) nu îi este favorabil lui Dani Alves.

În baza imaginilor de pe camerele de supraveghere ale clubului de noapte, experții din cadrul poliției au întocmit un fir al evenimentelor din 30 decembrie 2022.

O cameră de video l-a surprins pe Dani Alves părăsind clubul după presupusul viol. Brazilianul a trecut pe lângă tinerele cu care victima era în club, aproape atingându-le.

Dani Alves a trecut pe lângă presupusa victimă a lui, care plângea în hohote, în drumul spre ieșire, dar a ales să o ignore.

“Nu putea fi consolată. O întrebam ce a pățit, îi spuneam să îmi zică ce a pățit, să se liniștească. Era extrem de agitată”, a declarat portarul clubului, care a interacționat cu tânăra care susține că a fost violată de Dani Alves.

Presupusa victimă a lui Dani Alves, "terifiată" de faptul că fotbalistul ar putea scăpa de condamnare

Avocatul presupusei victime a vorbit despre starea precară în care se află femeia care îl acuză pe Dani Alves de agresiune sexuală.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit un tratament pentru a gestiona situația din punct de vedere emoțional. Presupusa victimă are insomnii și este cuprinsă de sentimente de frică.

“Victima este terifiată, nu crede că Dani Alves va fi condamnat. Are această teamă că mărturiile ei nu vor fi crezute. În plus, îi este teamă să nu fie identificată public.

În acest moment, ea primește sprijin psihologic din partea unei structuri specializate în tratarea victimelor unor violențe. În plus, cei de la spital i-au prescris un tratament de spectru larg pentru a combate posibile boli cu transmitere sexuală, pentru că fotbalistul nu a folosit un prezervativ.

Suferă de anxietate și de insomnie, așa că ia medicamente specifice prescrise de medici”, a spus avocata Ester Garcia Lopez, citată de elespanol.com.

În prezent, Dani Alves este în închisoarea Brians 2, iar șansele sale de a fi eliberat pe cauțiune sunt aproape de zero. Potrivit presei spaniole, probele deținute de anchetatori sunt suficiente pentru a prelungi arestul preventiv până la pronunțarea unei sentințe în instanță.

Inițial, Dani Alves a negat acuzațiile de agresiune sexuală, însă a confirmat faptul că s-a aflat în acel club în seara respectivă. Ulterior, fotbalistul brazilian a recunoscut că a avut o relație intimă cu o femeie, dar a susținut că a fost vorba despre un act sexual consimțit.

Dani Alves a fost vizitat în închisoare de către soția sa, modelul Joana Sanz (29 de ani). Femeia a dezmințit informația potrivit căreia vrea să divorțeze și a precizat: ”N-o să-l las singur în cel mai greu moment din viața sa”.

Etichete: dani alves , agresiune sexuala , dani alves inchisoare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Citeşte şi

A refuzat să ajute un violator, dar în cele din urmă s-a răzgândit. ”Puțin copleșită”

Nu și-a plătit cauțiunea de 1.000.000 €, dar a scos din buzunar ”o avere” la câteva zile după ce a ieșit din închisoare

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură