Gemma, fiica lui Michael Owen / Foto: Instagram @gemowen_1

Reacția lui Michael Owen, după ce și-a văzut fiica în rol de ”ispită”. Postarea ”fără cuvinte” de zeci de mii de aprecieri

articol scris de Digi Sport
29.06.2022, 17:14
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Gemma Owen (19 ani), fiica fostului internațional englez Michael Owen (42 de ani), câștigătorul Balonul de Aur în 2001, a decis să devină ”ispită” la un show TV din Marea Britanie.

În momentul în care a aflat că fiica sa va fi protagonistă într-o astfel de emisiune controversată, fostul mare fotbalist și-a exprimat nemulțumirea, dar a susținut răspicat că va fi alături de ea, indiferent de alegerile acesteia.

Galerie Foto

Reacția virală a lui Michael Owen, după ce și-a văzut fiica în rolul de ”ispită”

Este probabil cel mai mare coșmar al unui tată, să își vadă fiica într-un astfel de show, dar orice și-ar dori să facă sunt alături de ea. Am auzit multe despre această emisiune", a spus Michael Owen în urmă cu câteva săptămâni, înainte de a o vedea la TV.

Între timp, show-ul a fost difuzat și Gemma Owen a apărut deja în câteva ipostaze incendiare. Cum era de așteptat, tatăl său a urmărit-o pe micile ecrane și a avut o postare care a devenit imediat virală. Michael Owen s-a rezumat la a publica un tweet cu un emoticon care își ascunde fața între mâini, fără alte explicații.

Postarea a adunat 70 de mii de aprecieri, peste 7.000 de redistribuiri și peste 6.000 de comentarii.

Gemma Owen a intrat în afaceri: "Tatăl meu a fost mai degrabă dur cu mine"

Presa din Anglia scrie că pe tânără o așteaptă o carieră de succes în afaceri, după ce și-a lansat propria linie de costume de baie în 2020 - "OG Beachwear".

De asemenea, fiica cea mare a lui Michael Owen este campioană alături de Team GB la dresaj de cai. Ea a reprezentat Marea Britanie la Campionatele Europene din iulie 2021.

Deși mulți au spus că trăiește din banii tatălui ei, Gemma Owen a intrat deja în lumea afacerilor și are propria carieră.

"Am făcut afacerea pe cont propriu. Primesc foarte multe comentarii negative și răutăcioase. Lumea spune că trăiesc din banii lui tati, dar nu este deloc așa. Mă ajută și el, dar cu afacerea m-am descurcat mai mult singură.

Vreau să clarific lucrurile și să vă spun că tata nu s-a implicat financiar în afacerile mele. Am primit bani de ziua mea și acela a fost bugetul meu. Am rămas rapid fără bani și mai sunt atât de multe lucruri pe care le am de făcut cu brandul meu. Acum, va trebui să aștept să fac profit.

Sunt foarte norocoasă, dar pot spune că tatăl meu a fost mai degrabă dur cu mine. Mi-a spus că acesta este bugetul și că el nu mă sponsorizează.”, a spus Gemma Owen, pentru Daily Mail.

Gemma este cel mai mare copil pe care îl au Michael Owen și soția sa, Louise. Cei doi sunt căsătoriți din 2005 și mai au 3 copii împreună: James (16 ani), Emily (14) și Jessica (12).

Etichete: michael owen , gemma owen , fiica michael owen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

Angajații de la serviciul de securitate de pe Aeroportul Internațional Miami din Florida au dat alarma după ce au observat ceva neobișnuit la un pasager care voia să se îmbarce într-o cursă internațională. La un control amănunțit s-a descoperit că acesta avea doi șerpi ascunși în pantaloni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZFiica lui Ion Țiriac și-a arătat silueta perfectă într-o rochie extrem de decupată, dar și în costum de baie. "Zile magice" și relaxare

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună