Robert Lewandowski și Lionel Messi / Foto: Profimedia

Robert Lewandowski, acuze la adresa lui Leo Messi: "A zis că mă votează, dar nu a făcut-o. Am rămas dezamăgit"

articol scris de Digi Sport
05.02.2022, 08:04
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Robert Lewandowski (33 de ani) a ieșit la atac, după ce Leo Messi l-a învins în lupta pentru Balonul de Aur.

Atacantul polonez nu l-a menajat pe rivalul său din Argentina și l-a acuzat de falsitate în discursul avut după câștigarea prestigiosului premiu.

Lewandowski, mesaj pentru Messi

Robert Lewandowski nu a ezitat și a vorbit deschis despre părerea sa cu privire la cele două mari premii individuale, FIFA The Best și Balonul de Aur. Polonezul s-a arătat dezamăgit de Leo Messi, care după ce a câștigat pentru a 7-a oară Balonul de Aur, a spus că l-ar vota pe Lewandowski pentru trofeu.

Totuși, argentinianul nu a făcut-o când a avut ocazia, la FIFA The Best, și asta l-a iritat pe jucătorul lui Bayern Munchen.

"M-am gândit în ultimul timp și am ajuns la concluzia că premiul FIFA The Best este mai important ca Balonul de Aur. Doar jurnaliștii votează pentru Balonul de Aur, nu e o certificare clară. La FIFA The Best, votează și antrenorii și jucătorii. Ei știu cel mai bine să pună în balanță toate criteriile obiective.

L-am votat pe Messi pentru că am apreciat ce a făcut în anul trecut. La Balonul de Aur, el a zis că ar vota pentru mine, dar nu a făcut-o (n.r. la FIFA The Best). Într-un final am câștigat și mi-a fost mai ușor să accept ceea ce el a făcut", a spus Robert Lewandowski, conform then24.com.

Robert Lewandowski crede că lui Messi îi va fi greu să marcheze la fel de mult ca Ronaldo la 36 de ani

Recent, Robert Lewandowski (33 de ani), despre care alții cred că ar fi, în realitate, cel mai bun jucător al momentului, a comentat rivalitatea dintre Messi și Ronaldo și cum se va manifesta în următorii ani. Polonezul a lăudat capacitatea atacantului de la Manchester United de a marca relativ multe goluri pe sezon în continuare, deși are 36 de ani. 

Cât despre Messi, Lewandowski este de părere că îi va fi greu să mai marcheze zeci de goluri pe sezon când va ajunge și el la 36 de ani, actuala vârstă a lui Ronaldo.

"Cristiano e mai bătrân cu trei ani și jumătate decât mine și încă marchează mult. Dar a și schimbat clubul, a schimbat planul de jos și echipa lui nu are succes tot timpul. Când echipa lui își va regăsi echilibrul, va putea marca din nou. Obișnuia să aibă cifre grozave, imposibile.

Probabil nu va mai marca 60 de goluri pe an de acum înainte, dar dacă marchează 30 sau 40 tot va însemna ceva. De la el se așteaptă altceva. Messi este un tip de jucător diferit. Când va ajunge la vârsta lui Ronaldo, îi va fi greu să marcheze la fel de mult ca el", a declarat atacantul, conform sportskeeda

Etichete: leo messi , balonul de aur , robert lewandowski , atac


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Transfer definitiv pentru Ionuț Radu! Anunțul venit din Italia

Foto Îl recunoști? În acest sezon a ieșit campion cu FCSB

”Nu trebuie să le fie rușine! Nu am ce să le fac”. Cu ce se ocupă copiii unui fost mare internațional român

Video Gheorghe Hagi și Dan Petrescu, primul duel după conflictul de anul trecut. ”Există mereu miză”

Citeşte şi

S-a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu Balonul de Aur 2020, singurul din istorie neacordat nimănui

Carlo Ancelotti și-a numit favoritul la câștigarea Balonului de Aur

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”