Hiba Abouk / Foto: Profimedia

S-a terminat! Unul dintre cele mai cunoscute cupluri e istorie. "Am avut nevoie de timp să diger acest şoc"

articol scris de Digi Sport
28.03.2023, 12:34
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Actriţa spaniolă Hiba Abouk a confirmat că divorţează de Achraf Hakimi, fotbalistul lui PSG, care a fost trimis în judecată pentru presupusul viol al unei tinere de 24 de ani la sfârşitul lunii februarie.

Hiba Abouk divorțează de Achraf Hakimi, care este acuzat de viol

Galerie Foto

În primele sale declaraţii publice după ce a aflat despre caz, denunţat de presupusa victimă pe 26 februarie la o secţie de poliţie de lângă Paris, Hiba Abouk a asigurat că ea şi Achraf Hakimi au luat decizia de a se despărţi înaintea acestor evenimente.

"Am avut nevoie de timp să diger acest şoc", a indicat actriţa într-un comunicat postat pe Instagram. Ea a început prin a-şi expune nevoia de a se explica "pentru a clarifica la persoana întâi informaţiile eronate care circulă" şi a putea să-şi reia viaţa personală, publică şi profesională.

"Realitatea este că a trecut ceva timp de când, după ce ne-am gândit mult, eu şi tatăl copiilor mei am luat decizia de a pune capăt relaţiei noastre, cu mult înainte de evenimentele în care am fost implicată în presă şi de care sunt cu totul străină", a subliniat ea.

Actriţa a declarat că a fost şi va fi mereu de partea victimelor. "Având în vedere gravitatea acuzaţiei, nu putem decât să avem încredere în bunul mers al justiţiei", a adăugat ea, pentru a cere în final respectarea vieţii private a ei şi a copiilor săi, "prioritatea sa absolută".

Achraf Hakimi, trimis în judecată

Pe 2 martie, Hakimi a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de viol, a anunţat Parchetul din Nanterre. O femeie de 24 ani a susţinut că a fost violată pe 25 februarie la domiciliul jucătorului din Boulogne-Billancourt, o suburbie a Parisului.

Femeia s-a prezentat la un comisariat de poliţie pentru a denunţa violul lui Hakimi, pe care l-a cunoscut în ianuarie pe Instagram. Ea a fost invitată de fundaşul marocan la el acasă şi a ajuns acolo cu o maşină comandată de Hakimi. În locuinţa sa, Hakimi ar fi îmbrăţişat-o fără consimţământul ei, înainte de a o viola. Victima susţine că s-a apărat, lovindu-l cu piciorul. O prietenă, contactată prin SMS, a venit apoi s-o recupereze.

Hakimi a fost inclus în echipa ideală FIFA FIFPRO a anului 2022. Fundaşul african joacă la PSG din 2021, după un transfer de la Inter Milano.

Născut la Getafe, într-o suburbie a Madridului, Hakimi ar fi putut juca pentru naţionala Spaniei, dar a ales să reprezinte Marocul, ţara părinţilor săi, la care a strâns 61 de selecţii şi a marcat opt goluri.

El a debutat în fotbalul profesionist la Real Madrid, înainte de a pleca la Borussia Dortmund şi apoi la Inter.

Etichete: divort , achraf hakimi , hiba abouk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Gigi Becali a spus care e singurul său regret din acest sezon: "Nu mai fac niciodată așa ceva!"

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Citeşte şi

"Cât te-au costat cele 4 divorțuri?" Răspunsul lui Năstase, după ce a spus cine e "cea mai frumoasă femeie din lume"

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”