Raed Arafat / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Video Exclusiv "Să stăm în genunchi să-i pupăm mâna lui Arafat?" Reacție vehementă după "joaca" de-a restricțiile

articol scris de Digi Sport
19.11.2021, 18:33
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Reacție vehementă după măsurile luate de stat în ultimele luni. Fostul manager de la U Cluj, Daniel Stanciu, n-a mai suportat această "joacă" a statului în ceea ce privește măsurile luate împotriva răspândirii COVID-19.

Daniel Stanciu: "Iar trebuie să stăm în genunchi să îi pupăm mâna lui Arafat"

Ceea ce l-a supărat extrem de mult pe Stanciu nu a fost neapărat relaxarea restricțiilor, ci impunerea acestora în urmă cu aproximativ 3 săptămâni. Acum, arenele sportive se redeschid, dar cu ocuparea a cel mult 30 la sută din capacitate.

"Și ăia care au avut până acum 30% se duc la 50 %? E lockdown total când închizi totul. Dar iar trebuie să stăm în genunchi să îi pupăm mâna lui Arafat, că iar a luat o decizie senzațională și la fel de lipsită de logică.

Deci te puteai duce la biserici sau la sălile de sport 100%, dar la fotbal nu aveai voie. Ăia vaccinați. Era împotriva logicii. Sau la teatru era 30% și acum teatrele se duc la 80% în spații închise și noi ne ducem la 30%, cu fotbalul, că stăm în aer liber.

Aoleo, am ajuns acum... Păi când aveam 16.000 de cazuri pe zi și spitale fără medicamente și mureau românii pe capete, atunci nu mai era important Arafat. Discutăm de Ciucă dacă vrei, dar de Arafat, nu.

Cred că avem, prin Australia, medici români care se ocupă de pandemie și care chiar se pricep. Și ăia au scăpat și au populație mai mare. Dar noi, cu Arafat, închidem porțile la stadion.

Păi te-ai vaccinat. Deci e împotriva logicii. Adică tu ce spui? Să nu se mai ducă lumea la vaccinat, că oricum nu te mai lasă să intri pe stadion, nu? Atunci de ce mă vaccinez? Ca să pot să ies, să fiu sănătos, să...", a spus Daniel Stanciu la Liga Digisport.

Se redeschid arenele sportive, însă există anumite particularități. Raed Arafat a făcut precizări

Guvernul a dat o veste care a bucurat pasionații de sport din România. Activitățile sportive din România se vor putea disputa din nou cu spectatori, după o lună în care stadioanele au fost închise.

Cu toate acestea, există însă și anumite particularități. Pe lângă ocuparea a cel mult 30 la sută din capacitate, mai există și o condiție orară. Adică publicul va avea acces pe arenele sportive, însă doar până la ora 21 seara. Raed Arafat a făcut precizările.

"Se propune ca organizarea și desfășurarea competițiilor sportive, pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, să poată fi realizată doar în intervalul orar 05:00 - 21:00, cu participarea spectatorilor în capacitate de până la 30 la sută din capacitatea maximă, asigurarea distanței de minimum un metru între persoane și purtarea măștii de protecție.

Participarea va fi permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de la vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării, deci cei trecuți prin boală.

Toate trebuie să fie translatate printr-o hotărâre de guven, care urmează să fie emisă, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare", a explicat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

  • Suporterii nu au mai avut acces în arene pe baza testelor nici în luna octombrie, înaintea închiderii stadioane.
  • Până când noua măsură poate fi pusă în aplicare, aceasta trebuie validată printr-o hotărâre de Guvern și publicată în Monitorul Oficial.

Etichete: daniel stanciu , raed arafat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii au încasat două cartonașe roșii!

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

Citeşte şi

Exclusiv Variantă surpriză la Rapid. ”Sunt aproape sigur că va veni Mutu. E înaintea lui Șumudică”

Exclusiv ”E un fel de Nicolo Napoli”. Dan Petrescu, așteptat la CFR Cluj și de ce nu poate fi o variantă pentru Rapid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”