Samuel Eto'o și Lionel Messi au fost colegi la Barcelona / Foto: Getty Images

Samuel Eto'o știe cine poate să fie cel mai bun fotbalist din lume după retragerea lui Messi și a lui Ronaldo

articol scris de Mihai Alecu
01.12.2021, 09:21
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Samuel Eto'o (40 de ani) a scris istorie pentru Barcelona și Inter și este considerat de mulți ca fiind unul dintre cei mai buni jucători africani care a pășit pe un gazon de fotbal.

Fostul atacant a anticipat momentul retragerii lui Messi și al lui Cristiano Ronaldo și a vorbit despre jucatorul care în opinia sa o să domine fotbalul mondial în anii următori.

Samuel Eto'o, cuvinte de laudă pentru Mbappe

Camerunezul e de părere că Mbappe o să fie următorul star al fotbalului mondial și o are potențialul să fie unul dintre jucătorii care să rămână în istoria fotbalului.

"E acolo și a ajuns într-un moment foarte bun. Messi și Cristiano, zeii fotbalului, sunt la apusul carierei din cauza vârstei, iar Mbappe vine tare din urmă.

Sper ca el să fie cel mai bun în următorii 10-15 ani. Are tot ceea ce are nevoie pentru a fi un fotbalist unic, genul de fotbalist de care avem nevoie după retragerea celor doi 'monștri' ", a declarat Samuel Eto’o pentru cotidianul As.

Momentan Mbappe a fost poziționat pe locul 9 în clasamentul Balonului de Aur 2021, însă mai toți specialiștii vorbesc despre valoarea sa și faptul că alături de Erling Haaland reprezintă viitorul fotbalului mondial.

Samuel Eto'o candidează la președinția Federației din Camerun

"Voi fi următorul preşedinte al federaţiei, în ciuda tuturor înşelăciunilor", a spus Eto’o.

Eto'o a anunțat încă din septembrie că va candida, iar acum și-a depus candidatura în mod oficial.

De câteva luni, Federaţia cameruneză se confruntă cu o criză. Alegerea preşedintelui actual, Seidou Mbombo Njoya, a fost anulată în ianuarie de Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Însă Njoya a rămas în funcţie, în ciuda contestărilor pentru organizarea noilor alegeri.

Însă mandatul său expiră, iar alegerile de la federaţia cameruneză vor avea loc în decembrie.

În 2013, Samuel Eto'o a spus că "Federația încearcă să mă asasineze"

Fostul mare atacant de la Real Madrid, Barcelona, Inter sau Chelsea susținea, în 2013, că Federația de fotbal din țara sa natală încearcă să îl ucidă.

El a încercat să deconspire niște fapte penale.

"Nu știu cum de mai trăiesc după ce i-am denunțat. Am primit amenințări cu moartea, ei încearcă să mă asasineze. Am gărzi de corp când merg la echipa națională, îmi iau hainele cu mine și îmi supraveghez gătirea mâncării când merg la restaurant. Puteți să-mi întrebați colegii.

E vorba despre mulți bani și mulți oameni sunt implicați. De aceea, este important ca eu să fiu redus la tăcere cu orice preț. (...)

Unii domni vor doar să-și umple buzunarele cu bani. Ei vor să facă bani, să călătorească la clasa întâi, să aibă mașini frumoase și case, folosindu-se de eforturile noastre. Iar când i-am denunțat, au încercat să mă omoare", a spus la acea vreme Samuel Eto'o.

Etichete: messi , ronaldo , samuel eto’o , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Live Video&Text UTA - FCU Craiova 3-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Arădenii fac spectacol

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

Citeşte şi

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”