Secretul lui Mirel Rădoi. Cum se menține în formă selecționerul “tineretului” alături de foștii colegi UEFAntastici

09.09.2018, 15:12
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Mirel Rădoi a obținut primul rezultat mare încă de la debutul în funcția de selecționer al naționalei U21 a României, 2-1 pe terenul Portugaliei, în lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2019. În timpul liber, fostul căpitan de la Steaua / FCSB se menține în formă la minifotbal. 

Retraşi din activitate după cariere în urma cărora au scris pagini importante din istoria Ligii 1, foşti fotbalişti români fac acum spectacol pe terenul de minifotbal. Vorbim despre nume precum: Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Bănel Nicoliță, Bogdan Pătraşcu, Nae Constantin. Din dorința de a se menține în formă, pentru a socializa cu foștii colegi, aceștia s-au înscris în unul dintre cele mai cunoscute Campionate de Minifotbal din România: Victory Cup Casa Pariurilor, care a ajuns la ediția cu numărul 9. Lista celor mai importanți foști fotbaliști care evoluează în competiție nu se oprește aici: din această toamnă, odată cu startul celui de-al nouălea sezon Victory Cup, în competiție s-a înscris și actualul selecționer al naționalei de tineret, Mirel Rădoi, dar și fostul stelist Adrian Neaga.

Aceștia vor face parte din echipa Old New Stars (fosta Pronostic Sportiv) pentru care evoluează deja UEFAntasticii: Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, dar și Bănel Nicoliță, cel care s-a întors la “iarbă”, în Liga 3, iar regulamentul nu-i mai permite să facă parte din lot.

"Pentru noi, Victory Cup este un motiv de a ne reîntâlni cu foştii colegi, prieteni de la Steaua sau de la alte echipe, de a face mişcare şi a ne ţine spiritul competiţional activ. Această competiţie este un loc potrivit pentru a face miscare, e foarte bine organizată şi în care îţi poti hrăni spiritul competiţional”, spune Petre Marin atunci când este întrebat cum e să se reîntoarcă pe teren.

Dovada că tot mai multe nume importante din fotbalul românesc se îndreaptă către terenul de minifotbal e dată şi de către celelalte nume care au trecut deja pe la terenul de la Victory Cup, şi anume Ionel Dănciulescu şi Liviu Ganea și alții.

Ce este Victory Cup?

Victory Cup este un campionat de minifotbal dedicat amatorilor de fotbal, ajuns la a noua ediţie şi care se desfăşoară sub egida Federaţiei de Minifotbal din România, în Bucureşti, la bază sportivă Smart Arena din zona Lujerului, Militari. În prezent, la Victory Cup sunt înscrise 78 de echipe, repartizate în trei ligi valorice, peste 1300 de jucători legitimaţi, toţi iubitori de fotbal, de sport, de mişcare. Din vara anului trecut, Victory Cup îşi desfăşoară activitatea sub egida Federaţiei de Minifotbal din Romania, ceea ce înseamnă că aria de selecţie pentru naţionala de minifotbal a Romaniei s-a extins şi asupra acestui campionat.

Cum se desfăşoară Victory Cup?

Editia a noua se desfăşoară în perioada august 2018 – februarie 2019, de luni până vineri, între orele 20:00-00:00. Sistemul de joc este format din cinci jucători de camp + un portar. Pe foaia de joc se pot înscrie maximum 12 jucători, 20 în lot, iar aceştia pot fi schimbaţi doar în perioadele de tlegitimări stipulate în regulament. Durata unui meci este de 40 de minute. Liga I este formată din 14 echipe, iar la sfârşitul sezonului, formaţiile situate pe locurile 13, 14 retrogradează direct. Liga a II-a este formată din două serii, câte 14 echipe, iar Liga a III-a se compune din alte două serii de 16 echipe.

Etichete: mirel radoi , mirel radoi u21 , radoi u21 , radoi minifotbal , radoi turneu minifotbal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”