Foto Serena Williams a stârnit controverse cu ultima apariție. "Să-l dea afară, nu are nevoie de negativism"

09.11.2018, 17:52
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Serena Williams a atras toate privirile miercuri noapte, la gala Brand Genius Awards 2018, acolo unde a fost însoțită de soțul ei, Alexis Ohanian. Jucătoarea de tenis a apărut îmbrăcată cu o rochie argintie, care însă a stârnit controverse pe rețelele de socializare.

La evenimentul desfășurat la New York, Serena Williams (37 de ani) a asortat rochia - o creație vestimentară semnată de Vera Wang - cu o pereche de pantofi argintii și cercei cu diamante. Dacă unele persoane i-au criticat ținuta și i-au recomandat să își concedieze stilistul, altele au apreciat atât rochia, cât și combinația, iar în ultima categorie se înscriu și specialiști.

"O iubim pe Serena Williams! Dar asta este cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o în ultima vreme și chiar trebuie să-și dea afară stilistul, pentru că nu o place! Nu are nevoie de negativism", a scris un fan pe Twitter.

În schimb, alții i-au apreciat apariția sclipitoare: "Îmi place la nebunie rochia. Frumoasă poză, Serena Williams, ești mereu tare", a scris o altă fană, pe aceeași rețea de socializare. "Incomparabila Serena Williams la gala Brand Genius Awards", a fost o altă remarcă la adresa fostului număr 1 WTA.

Galerie Foto

Serena Williams, premiată la Brand Genius Awards 2018

În cadrul galei, Serena a primit premiul Brand Visionary. Fostul număr 1 mondial din tenisul feminin a avut parte de o prezentare superbă din partea redactorului șef de la revista Vogue și buna sa prietenă, Anna Wintour.

"Când am cunoscut-o pe Serena Williams, era o jucătoare de tenis cu o perseverență incredibilă. Acum, la 37 de ani, încă e o mare campioană în tenis, cu o persistență și o putere incredibile. De asemenea, o mamă și o soție, un model demn de urmat pentru milioane de femei.

Pentru că e mereu în centrul atenției, e foarte des prima persoană luată la țintă în momente de tensiune, așa cum am văzut la US Open. Ce m-a făcut foarte mândră în acel moment a fost modul în care Serena a celebrat victoria lui Naomi Osaka, o tânără jucătoare care a crescut venerând-o pe Serena. A fost o victorie mai mare decât miza meciului.

Serena a fost mereu o jucătoare de tenis de numărul 1. Cu acest premiu, celebrăm mai mult decât o ispravă impresionantă: a devenit o femeie mult mai importantă decât multitudinea ei de victorii", a spus Anna Wintour.

Etichete: serena williams , rochie , awards


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei

Reacția presei internaționale, după ce Serena Williams a anunțat că vrea să intre în alt sport

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”