Shakira / Foto: Profimedia

Galerie Foto Shakira a vorbit în premieră despre despărțirea de Gerard Pique: ”A fost o dovadă de iubire”

articol scris de Digi Sport
21.09.2022, 18:31
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) s-au despărțit în această vară după o relație care a durat 12 ani, din cauza unei infidelități a starului Barcelonei.

Când încă forma un cuplu cu cântăreața columbiană, Pique a început o relație cu Clara Chia Marti, o studentă în vârstă de 23 de ani din Barcelona. După ce s-a aflat despre infidelitatea fundașului de la Barcelona, a început un adevărat scandal.

Shakira a rupt tăcerea după infidelitatea lui Gerard Pique: ”Cea mai neagră perioadă din viața mea!”

Galerie Foto

După o perioadă îndelungată în care a preferat să nu vorbească despre acest subiect delicat, Shakira a rupt tăcerea după despărțirea de Gerard Pique.

Cântăreața a vorbit despre felul în care separarea de starul Barcelonei a afectat-o pe ea, dar și pe copiii săi. Shakira a mărturisit că încă de la despărțirea de Gerard Pique, trăiește cea mai neagră perioadă din viața sa.

Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a declarat Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

Artista a continuat și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în relația cu Gerard Pique. Shakira a mărturisit că a fost nevoită să își lase cariera în plan secund pentru a-i fi alături fotbalistului la Barcelona.

Gerard este fotbalist și își dorește să joace fotbal și să câștige trofee. A trebuit să îi fiu alături. Unul dintre noi trebuia să facă un sacrificiu. Unul dintre noi trebuia să facă un efort, eu am fost aceea. Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini să își continue cariera de fotbalist și să câștige trofee. A fost o dovadă de iubire”, a mai spus cântăreața.

Clara Chia Marti, noua iubită a lui Gerard Pique, luată la întrebări

În urmă cu câteva zile, Clara Chia Marti a avut parte de o primă întâlnire cu reporterii, potrivit niusdiario.com. Aceasta se plimba pe străzile din Barcelona însoțită de o apropiată când a fost abordată de reporteri.

Noua parteneră a lui Gerard Pique a purtat ochelari de soare la ochi și a refuzat să răspundă la orice întrebare venită din partea reporterilor, vizibil deranjată de prezența camerelor de filmat.

Clara Chia Marti a grăbit pasul, în timp ce prietena sa a încercat să o protejeze de insistențele reporterilor.

Lăsați-o în pace!”, le-a cerut însoțitoarea lui Clara Chia Marti celor care încercau să obțină răspunsuri în legătură cu scandalul în care a fost implicată.

Etichete: barcelona , despartire , gerard pique , shakira , clara chia marti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hattrick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”