Rebekah Vardy părăseşte Curtea Regală de Justiţie, din Londra,, pe 10 mai 2022 / Foto: Profimedia

Soţiile lui Rooney şi Vardy au ajuns la tribunal. Scenariu demn de un film poliţist

articol scris de Digi Sport
11.05.2022, 10:22
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Scandalul soţiilor lui Wayne Rooney şi Jamie Vardy a ajuns în instanţă, acolo unde pe 10 mai 2022 a avut loc prima înfăţişare.

Cearta celor două femei, care s-a extins şi la cei doi bărbaţi, foşti prieteni buni înainte, a ajuns în instanţă la circa trei ani de la debutul lor.

În luna februarie 2022, ”The Sun” a publicat toate conversațiile pe care soția lui Jamie Vardy (35 de ani), Rebekah(39 de ani), le-a avut cu prietena și agentul său, Caroline Watt, referitoare la Coleen Rooney (35 de ani) soția fostului mare atacant al Angliei, Wayne Rooney (36 de ani), care i-ar da dreptate soţiei lui Rooney.

A început procesul dintre Coleen Rooney şi Rebekah Vardy

Coleen Rooney o acuză pe Rebekah, cu care era bună prietenă, că dezvăluia presei de scandal detalii despre postările sale pe Instagram, cont care era privat şi care putea fi accesat doar de către amici. Între care şi Rebekah.

Galerie Foto

Pentru a descoperi cine vinde informaţii, Coleen a pus la cale un plan în care la un moment dat i-a blocat pe toţi cei care îi urmăreau contul şi a lăsat-o "liberă" doar pe soţia lui Vardy. Iar postările sale au ajuns la The Sun, astfel că s-a convinsă că ea le-a furnizat. 

La un moment dat inclusiv soţia lui Vardy era blocată şi a sunat-o pe Coleen să o întrebe de ce a blocat-o, dacă a făcut ceva rău. Iar prietena sa i-a spus că probabil copiii s-au jucat la telefon şi au blocat-o din greşeală.

I-am dat mesaj și i-am zis 'Am făcut ceva? E o problemă? Văd că m-ai blocat pe Instagram', a povestit Becky. Ea mi-a zis 'Nu, nu, probabil copiii s-au jucat pe telefonul meu și au făcut asta'. A fost foarte convingătoare”, a povestit Rebekah. Discuția ar fi avut loc în luna martie 2019. 

Coleen a dezvăluit pe Instagram planul prin care şi-a dat seama că Rebekah Vardy ar fi cea care oferăinformaţii pentru The Sun

De ani de zile, cineva care mă urmărește pe contul meu privat de Instagram informează ziarul The Sun despre postările și story-urile mele. Li s-au dat atâtea informații despre mine, prietenii mei și familia mea, fără acordul meu. După mult timp în care am încercat să-mi dau seama cine ar face asta, din mai multe motive am avut o suspiciune.

Ca să dovedesc asta, am venit cu o idee. Am blocat pe toată lumea de la a vedea story-urile mele, în afară de un singur cont. În ultimele cinci luni am postat o serie de știri false, pentru a vedea dacă ajung la The Sun. Și știți ce? Au ajuns!

Mi-a fost greu să tac și să nu comentez deloc, mai ales când am văzut că acele detalii au apărut în ziar, dar a trebuit să fac asta. Acum știu cu certitudine cine a făcut asta.

Am salvat și am făcut capturi cu toate story-urile originale, unde se vede clar că un singur cont le-a vizualizat: Rebekah Vardy”, a explicat Coleen.

Galerie Foto

Vardy şi Rooney nu-şi mai vorbesc din cauza scandalului dintre Rebekah şi Coleen

Jamie Vardy i-a dat "unfollow" lui Wayne Rooney pe Instagram, deranjat de scandalul iscat între soția sa, Rebekah, și Coleen Rooney.

"Jaime o susține 100% pe Becky și este furios pe cei din familia Rooney pentru cum s-au comportat. El și Wayne mereu s-au înțeles bine, dar acum Jaime a clarificat lucrurile. Faptul că a întrerupt comunicarea cu el pe rețelele sociale este un semn clar de respingere deliberată", a spus un apropiat al lui Vardy pentru The Sun.

Rebekah Vardy a depus chiar plângere la poliție, după ce ar fi primit amenințări cu moartea în urma scandalului cu Coleen Rooney. Mai multe persoane i-ar fi transmis mesaje greu de reprodus pe rețelele sociale.

Avocaţii acuzării prezintă mesaje ale soţiei lui Vardy către o prietenă, despre Coleen

În mesaje pe whaptsapp între Rebekah şi Caroline Watt, prietena şi impresarul său, în 2019, despre Coleen, acuzata a jignit-o în repetate rânduri pe Coleen, folosind cuvinte reprobabile, care nu pot fi reproduse.

Chiar dacă avocații lui Becky au susţinut în instanţă că declarațiile clientei lor se referă la o altă persoană, în mesaje se poate distinge și o altă discuție, în care Becky îi sugerează amicei sale, Watt, o posibilă mușamalizare a situației, dacă va fi deconspirată.

Avocații lui Coleen cercetează cu atenție mesajele din telefonul lui Caroline Watt și încearcă să determine și alte intenții ale soției lui Vardy.

Doamna Vardy a refuzat să ofere spre analiză telefonul personal, în acest caz. Aceasta susține că telefonul i-a fost furat, iar sistemul i-a fost reconfigurat, iar mesajele din WattsApp ar fi dispărut.

Etichete: wayne rooney , jamie vardy , coleen rooney , rebekah vardy


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

Tudorel Stoica nu s-a putut abține! ”Stai nouă ani de zile să câștigi un titlu!”

Citeşte şi

Reacția vedetei care abia a aflat că tatăl copilului ei a fost condamnat pentru trafic de droguri! ”Strigător la cer”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”