Roberto Cazzaniga, la un show TV / Foto: Twitter @redazioneiene

Sportivul care a crezut timp de 15 ani că e într-o relație cu un model s-a dus după cea care l-a tras pe sfoară. Ce s-a întâmplat

articol scris de Digi Sport
02.12.2021, 09:32
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Voleibalistul Roberto Cazzaniga (42 de ani) a trăit într-o minciună în ultimii 15 ani, iar povestea sa a făcut înconjurul lumii.

Roberto Cazzaniga a decis să plece la Cagliari, să o cunoască pe Valeria Satta

Galerie Foto

Sportivul a aflat că a fost victima unei înșelătorii, iar acum vrea să o cunoască pe cea care l-a mințit în ultimii 15 ani. Voleibalistul a crezut că este într-o relație cu modelul Alessandra Ambrosio, dar cea cu care a comunicat a fost descoperită, în cele din urmă.

Roberto Cazzaniga a decis acum să o cunoască pe Valeria Satta, cea care a fost autoarea farsei. El și-a făcut curaj și a plecat la Cagliari, acolo unde locuiește aceasta.

"Îmi trimitea poze. E clar că erau fotomontaje. A fost greu, aveam 28 de ani și nu puteam să ies cu alte fete. În 15 ani nu am avut o altă iubită, am fost îndrăgostit de ea. Am mai văzut alte persoane, dar de fiecare dată le spunea la revedere și plecam acasă. Îmi spunea că e bolnavă și că se tratează acasă. I-am trimis bani atât ei, cât și prietenilor ei. ", a declarat Roberto Cazzaniga, conform ilfattoquotidiano.it.

Sursa citată scrie că voleibalistul a mers împreună cu jurnalistul Ismaele La Vardera la locuința Valeriei Satta, din  Cagliari. În fața reședinței se afla chiar mașina primită cadou de la Roberto Cazzaniga, un Alfa Romeo.

"Vreau doar să vorbim, după tot acest timp. Nu te costă nimic, nu-i așa?", a întrebat sportivul, ajuns în fața casei. Nu a primit, însă, niciun răspuns. "Ești acolo, vedem că ești acolo. Ai curaj și coboară!", a spus și jurnalistul. Fără succes. Valeria Satta, cea care l-a înșelat timp de 15 ani pe Roberto Cazzaniga, a fost de negăsit.

Roberto Cazzaniga a crezut timp de 15 ani că e iubitul unui model brazilian, dar realitatea era alta

Voleibalistul profesionist italian Roberto Cazzaniga a trăit în ultimii 15 ani într-o minciună în viața personală.

Bărbatul de 42 de ani a crezut, în ultimul deceniu și jumătate, că se află într-o relație de la distanță cu modelul brazilian Alessandra Ambrosio, cu care considera că vorbește constant la telefon și prin mesaje, însă acum a aflat că femeia cu care discuta nu era cine pretindea că este.

Potrivit Marca, modelul brazilian era, de fapt, o femeie de 50 de ani din Sardinia, pe nume Valeria, care s-a prezentat drept ”Maya”.

Cei doi s-au ”cunoscut” prin intermediul unei cunoștințe comune, iar Valeria i-a trimis voleibalistului poze cu Alessandra Ambrosio. Astfel, relația de la distanță a început și a durat până acum, nu mai puțin de 15 ani mai târziu.

Roberto Cazzaniga a devenit foarte pasional, în ciuda relației de la distanță, motiv pentru care i-a trimis sume importante de bani Valeriei, dar și o mașină nouă.

Conform sursei citate, în acești 15 ani Roberto Cazzaniga i-a trimis Valeriei 700.000 de euro. O bună parte din acești bani a fost cerută de femeie pentru a-și trata o presupusă boală la inimă.

Cum a descoperit Roberto Cazzaniga adevărul

Roberto Cazzaniga și-a prezentat povestea la o televiziune din Italia și a anunțat că a reușit să descopere adevărul datorită colegilor săi, care au bănuit ceva în momentul în care a aflat că nu s-a văzut niciodată în cei 15 ani cu presupusa sa iubită.

Coechipierii italianului au făcut plângere la Poliție și, astfel, au descoperit cine este femeie căreia Roberto Cazzaniga i-a tot trimis bani. De asemenea, s-a aflat și că ”prietena comună” care le-a făcut cunoștință, în mediul virtual, era implicată în escrocherie.

Voleibalistul, legitimat la clubul Gioia Del Colle, unde este și căpitan, a recunoscut că este foarte afectat de toată povestea, atât din punct de vedere emoțional, cât și economic.

”Am multe datorii acum, mi-e greu, nu e ușor să te trezești dintr-o comă”, a spus Roberto Cazzaniga.

Etichete: roberto cazzaniga , alessandra ambrosio


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Clasamentul din play-out, după ”U” Cluj - Dinamo: ”Câinii roșii” au urcat pe loc de baraj. Programul meciurilor rămase

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a ratat victoria cu ”U” Cluj: ”Aceeași poveste în fiecare săptămână”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”