Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni pe 7 mai 1986 / Foto: Getty Images

Steaua celebrează 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni cu o campanie de donare de sânge! Comunicatul oficial

articol scris de Digi Sport
05.05.2021, 15:25
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunţat, miercuri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că la 7 mai organizează o campanie de donare de sânge cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni la fotbal.

Steaua, campanie de donare de sânge la 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni

"La 35 de ani de când eroii de la Sevilla au adus pentru prima dată în istoria fotbalului românesc Cupa Campionilor Europeni, lansăm maratonul 'Sânge pentru viaţă'. Caravana va poposi în faţa clubului militar acolo unde, sportivi, militari şi suporteri vor aduce, prin gestul lor, nu numai un omagiu marilor noştri campioni, ci şi o şansă la viaţă.

Vineri, 07.05.2021 începând cu ora 09:00, la Stadionul Steaua - intrarea VIP, va fi prezentă unitatea mobilă a Centrului de Transfuzii a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' ce va colecta sânge", se menţionează în comunicatul citat.

"Este modul nostru, al steliştilor de a sărbători unul dintre cele mai răsunătoare succese ale fotbalului românesc într-un an în care întreaga omenire a suferit şi încă suferă pe fondul pandemiei de COVID-19. Aşadar, dacă simţi că poţi dărui celor aflaţi în nevoie, dacă inima ta bate roşu-albastru, vino şi donează şi fă parte din această poveste frumoasă scrisă nu doar de eroi ci de noi toţi, iubitori ai sportului şi ai performanţei", se mai precizează în comunicat.

La 7 mai 1986, Steaua Bucureşti câştiga Cupa Campionilor Europeni, aflată atunci la a 31-a ediţie, pe stadionul ''Ramon Sanchez Pizjuan'' din Sevilla (Spania), după ce învingea în finală pe FC Barcelona, cu scorul de 2-0, în urma loviturilor de departajare.

Agerpres.

Etichete: steaua , cupa campionilor europeni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Costel Orac, amintiri la 40 de ani distanță de la ”dubla” Dinamo - Liverpool din semifinalele CCE: ”A existat regretul”

Exclusiv "O să mergi să dai cu târnăcopul". Cum a fost Marius Lăcătuș la un pas să-și rateze cariera de fotbalist

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă