Gabi Tamaș, în duel cu Karim Benzema / Foto: Profimedia

Video Tamaș a anunțat ce va face după ce a agățat ghetele în cui: ”Nu puteam dacă mai jucam fotbal”

articol scris de Digi Sport
27.10.2023, 15:19
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Gabi Tamaș (39 de ani) s-a retras din activitatea de fotbalist, însă nu va dispărea din fenomen.

Gabi Tamaș: ”Este visul meu”

Fostul internațional a transmis că și-a făcut mai multe planuri. Acesta ia în calcul să devină antrenor, dar își continuă studiile și pe partea administrativă, urmând ca în viitor să aleagă cariera pe care o va urma. Cu siguranță, însă, Tamaș va înființa o academie de fotbal.

Eu am și alte planuri și nu puteam să le fac dacă mai jucam fotbal. Am carnetul de antrenor, vreau să continui Școala de Antrenori, vreau să învăț tot despre managementul fotbalistic, după care voi decide. Am intrat într-un proiect global Emoria, veți auzi mai multe despre el în zilele care urmează.

Va ajuta foarte mult sportul. Voi înființa și o academie, este visul meu. Vreau să ajut toți copiii să aibă ceea ce nu am avut eu când eram mic. Dacă va fi bine, fără bani, dacă nu, cu puțini bani. Nu putem să jecmănim lumea”, a spus Tamaș.

Tamaș începea fotbalul profesionist în vara anului 1999 la FC Brașov, formația din orașul său natal. De atunci și până în prezent, fostul fundaș a evoluat în campionatele din România, Turcia, Rusia, Spania, Franța, Anglia, respectiv Israel și a bifat 67 de selecții pentru naționala mare a României, unde a marcat trei goluri. 

Gabi Tamaș are peste 190 de meciuri în Liga 1. A jucat pentru echipele FC Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, FC Voluntari, Petrolul și Concordia Chiajna.

"Nu am făcut fotbal din necesitate. L-am făcut din plăcerea de a juca. De-asta am și continuat. Voiam să demonstrez că pe teren închid gura contestatarilor. Și le-am cam închis-o!

Am avut 67 de selecții la națională, am jucat în Spania și Anglia. Am făcut ceva în cariera de fotbalist. Nu am fost un neica nimeni. Sau un alcoolist”, a mai transmis Tamaș.

VIDEO Declarațiile lui Gabi Tamaș

Gabi Tamaș: ”Soția mea a început să plângă”

Trecut prin marile campionate ale Europei și om de bază la naționala României timp de mai mulți ani, Tamaș a fost catalogat de foarte multă lume drept un fotbalist rebel din cauza vieții extrasportive zbuciumate și chiar a stat după gratii în Israel, însă în tot acest timp alături de el a fost Ioana, soția sa. Cei doi au împreună un copil.

Galerie Foto

În cadrul conferinței de presă în care a spus că agață ghetele în cui, Gabi Tamaș a dezvăluit cum a reacționat partenera sa în momentul în care i-a zis că se retrage din fotbal. Acesta a precizat că nu a avut deocamdată ”curajul” să-i zică și fiicei sale ce decizie a luat, moment în care a izbucnit în râs.

A început să plângă, vă dați seama. Sunt o grămadă de ani... Fetei încă nu i-am zis că mă retrag (n.r.- râde)”, a spus Tamaș.

Etichete: gabi tamas , tamas retragere , tamas viitor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Ionuț Lupescu a remarcat elementul cheie care a ajutat-o pe Dinamo să ajungă la baraj

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Klopp nu s-a mai abținut: cum l-a numit pe Courtois, la doi ani de la finala Real - Liverpool

Citeşte şi

Surpriză! La 40 de ani, Gabi Tamaș a dezvăluit care este, de fapt, numele său

Gabriel Tamaș a divulgat momentul când i s-a propus să blătuiască un meci: ”M-au întrebat dacă vreau să fiu implicat”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”