Andra și Daniel Pancu / Foto: @andra__teodorescu

”Te deranjează?” Cu ce se ocupă soția lui Daniel Pancu. ”Are un program foarte încărcat”

articol scris de Digi Sport
12.05.2023, 19:08
  • MEDIA: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Daniel Pancu (45 de ani) a povestit recent despre viața sa personală și a dezvăluit povestea ”de film” a relației cu actuala sa soție, Andra Teodorescu.

Daniel Pancu: ”E ocupată de dimineața până seara, are un program încărcat”

Galerie Foto

Între cei doi a fost o ”iubire de o vară” la începutul anilor 2000, apoi Daniel Pancu s-a căsătorit cu Mihaela Stanciu, cu care are doi copii, iar în 2019, după ce a divorțat, a reluat legătura cu Andra Teodorescu și între timp s-au și căsătorit.

Legendarul jucător al Rapidului a transmis că partenera sa se ocupă cu organizarea de evenimente, job care-i răpește foarte mult timp. 

Ea e ocupată de dimineața până seara, are un program atât de încărcat... Organizează evenimente”, a spus Pancu, la podcast-ul Tare de Tot, după care moderatorul Viorel Grigoroiu l-a întrebat dacă se simte confortabil cu acest lucru: ”Cum e? Te deranjează, îți lipsește?”.

M-am obișnuit, dar dacă se întâmplau lucrurile astea înainte de pandemie, n-aveam cum. Practic, nici n-o cunoșteam”, a răspuns sincer fostul selecționer al naționalei U20 a României.

Povestea de dragoste dintre Daniel Pancu și Andra Teodorescu: ”Nu mă gândeam la căsătorie, știam că e măritată”

Nu puteam să divorțăm dacă nu exista tensiune în casă. Cum, să ne înțelegem bine și să divorțăm? Am pus punct amândoi. Copiii au fost de acord, chiar dacă erau mici, înțelegeau lucrurile. Cu fosta soție am mai avut o perioadă în care nu am mai locuit împreună, prin 2001-2002. Nu eram căsătoriți, eram iubiți. Am cunoscut-o pe Andra în perioada aia, a fost o iubire de o vară.

Ea avea job-ul în străinătate, am plecat și eu cu fotbalul. În perioada asta, din 2001 până în 2019, sunt 18 ani, cred că ne-am întâlnit de 4 ori, întâmplător. Apoi, destinul ne-a adus din nou împreună. Nu am înșelat-o niciodată (n.r.- pe Mihaela, prima soție) cu Andra, nu există așa ceva. A fost făcută amantă în ziare. Eram un om liber (n.r.- când a reluat relația cu actuala soție), cu acte.

Niciodată nu mă gândeam (n.r.- la o a doua căsătorie). Eram după un meci, eram antrenor la Rapid. Mă gândeam unde să plec în vacanța de iarnă. Mă trezisem dimineața, am văzut un mesaj de la ea, foarte ciudat. Zâmbeam așa. M-a întrebat ce fac. Ce să fac la ora asta? Eram divorțat de 8 luni. I-am spus că stau în pat, am schimbat două mesaje și ne-am întâlnit la prânz.

Am mâncat împreună și asta a fost. Eu nu mă gândeam niciodată la căsătorie, eu știam că e măritată. Nu știam că divorțase de 4 ani. Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă. Am stat un an împreună, ne-am povestit toată viața”, a punctat Pancu.

Regretul lui Daniel Pancu: ”Dacă o luam, erau șanse mari să mă fi stabilit în Turcia

Fostul internațional a evoluat timp de 7 ani și jumătate în Turcia. Cel poreclit ”Ronaldo” a îmbrăcat tricourile celor de la Beșiktaș și Bursaspor.

Tehnicianul a recunoscut că s-a îndrăgostit de ”Țara Semilunei” și a avut ocazia de a se stabili acolo, însă a ratat o afacere foarte bună pentru el.

Regret și acum că nu mi-am luat o casă pe malul Bosforului. O prinsesem la un preț extraordinar, bine, mai trebuia băgat în ea destul. Era undeva la 700.000 de euro, mai trebuia renovată.

La 50 de metri de Bosfor, un loc superb. E o investiție pe care o regret foarte mult. Dacă o luam, erau șanse mari să mă fi stabilit în Turcia”, a mai declarat Daniel Pancu.

Etichete: daniel pancu , andra teodorescu , sotie daniel pancu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crima din Oradea. Cine sunt cele două tinere care au devenit victime ale proxeneților. Părinții lor au aflat totul din presă

Cei trei suspecți în dosarul crimei din Oradea au fost arestați preventiv și riscă închisoare pe viață. Sunt acuzați de omor calificat în cazul fetei ucise și ascunse în valiză și tentativă de omor, în cazul surorii ei, care a supraviețuit ororilor. Nimeni din blocul în care erau ținute fetele nu a auzit și nici nu a văzut nimic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. CFR Cluj și-a adus un atacant ”de 600.000 de euro”

Exclusiv Gigi Becali a dat lovitura după ce Nicușor Dan a câștigat alegerile în fața Gabrielei Firea: ”Câteva zeci de milioane”

Răzvan Lucescu a refuzat lovitura carierei! Putea fi unic printre toți antrenorii din România

”Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune!”. Atacantul așteaptă oferta FCSB-ului

Exclusiv Merge la ”palat” și e gata să semneze cu FCSB!?

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Căpitanul naționalei Ucrainei, mesaj războinic înaintea duelului cu România

Oficial Bayern n-a mai stat la negocieri și a plătit clauza! Primul transfer al verii

Cornel Dinu nu s-a putut abține când a văzut revenirea lui Florentin Petre la Dinamo

Cristiano Ronaldo a anunțat ce va face dacă va fi rezervă și la EURO 2024

Citeşte şi

”Cine câștigă EURO 2024?”. Daniel Pancu n-a stat pe gânduri

Exclusiv A ”explodat” în direct la TV după ce a văzut ce s-a întâmplat la România - Bulgaria

PEROZVal de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”

FILM NOWSofia Vergara, într-un costum de baie provocator, cu un decolteu amețitor. Imaginile au strâns peste 500.000 de aprecieri

Dinamo, pas uriaș spre ieșirea din insolvență: victorie esențială la tribunal! Cine mai poate să li se opună „câinilor” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Rubla a încetat să mai fie o monedă convertibilă”. Un expert rus explică scenariul asemănător cu cel de după prăbușirea URSS citeşte ştirea pe ziare.com

Cine este Babasha, cântărețul de manele huiduit la concertul Coldplay de pe Arena Națională citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care are și piscină

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care are și piscină

Digi World

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”